Retreat experiencing the beautiful nature and with attention for yourself. With yoga, meditation, relaxation, coaching, reflection, treatments, island tours.

Yoga Retreats (7)

Login to save to your favorites

8-Daagse Meditatie en Natuurreis met Yoga op Pico op de Azoren

October | June | August | September, 2021–2022
  from US$1,554
  Explore this experience
  Login to save to your favorites
  Login to save to your favorites
  Login to save to your favorites
  Login to save to your favorites

  8-Daagse Retraite en Natuurreis met Yoga op São Miguel, Azoren

  Nov | Dec | Feb | Apr | May | Jun | Sep, 2021–2022
   from US$1,285
   Explore this experience
   Login to save to your favorites

   Instructors (2)

   Carin van der Wijk

   Carin van der Wijk

   Reviews (8)

   Anonymous

   from Netherlands, September 2021

   "Het was een leerzaam verblijf en veel sessies "

   De wandeling over de vulkaan gesteenten

   Anonymous

   from Belgium, October 2021

   "Unieke ervaring"

   Carin is een zeer aangename vrouw die je na het vertellen van je levensverhaal inzichten kan aanreiken. Ze is een warm persoon en onthaalt en begeleid je perfect. Het is één op één, wat het een zeer fijne ervaring maakt!

   Anonymous

   from Netherlands, June 2021

   "Een ervaring die blijft!"

   Carin is een zeer ervaren en kundige begeleider, zeer persoonlijke begeleiding. Zij maakt de kwaliteit van de retraite. Ik vond het intensief, maar ben een bijzondere ervaring rijker. De locatie aan zee helpt enorm. Ik kan de Retraite aan 'Jouw verhaal aan zee' echt aanraden. Ik kan nu weer verder met mijn verhaal!

   Mireille Galama

   from Netherlands, May 2021

   "Een heerlijk weekend met waardevolle inzichten"

   Een weekend met ruimte en tijd voor mezelf, fijne gesprekken, waardevolle inzichten, mooie meditaties, een rustgevende omgeving en mogen loslaten. Naast rust heeft dit weekend me als persoon meer gebracht dan ik had kunnen verwachten. Carin is een hele prettige persoonlijkheid, ik voelde me meteen thuis en kon helemaal mezelf blijven. Wat mij betreft echt een aanrader voor iedereen die eens los wil komen van de dagelijkse dingen en zichzelf beter wil leren kennen.

   Joyce Geitenbeek

   from Netherlands, April 2021

   "Life changing"

   Carin is een geweldig mens. Wat een wijsheid, liefheid en spiritualiteit in een. En ow ja, ook nog met een dosis humor. Life changing... : Carin maakt veel los, helpt je met beide benen op de grond te komen en geeft je tips die je tijdens het koken, voeden van je kinderen of tijdens het tandenpoetsen ook kan doen. Zo merk je ineens dat je een heel groot stuk in je leven kan integreren. Geen smoezen meer dus! Carin, bedankt voor alle inzichten. Je hebt me weer een beetje dichter op m’n pad gebracht. En vooral bevestigd dat dit pad, mijn pad is. Alle vertrouwen in dat dat zal lopen zoals het moet lopen. Ik hoef niets te doen, alleen luisteren naar m’n gevoel vanaf een rood tulpenveld ;) alle liefde voor jou ❤️ Bedankt voor de prachtige ervaring voor mij en m’n zus!

   Esther Van Oostenbrugge

   from Netherlands, April 2021

   "Zo fijn!"

   Carin kwam meteen over als een warme persoonlijkheid. Iemand bij wie je je direct op je gemak voelt.

   Het heeft me in 24 uur veel rust gebracht en dat gevoel ga ik proberen vast te houden!

   Marloes Faber

   from Netherlands, April 2021

   "Persoonlijke verrijking, herontdekking van mijzelf"

   Op een warme en open manier bezit Carin de kwaliteit om de meditaties/yoga aan te passen op 'jouw verhaal'. Alles is in samenspraak en zo diepgaand als gewenst. Na mijn ervaring met divers 'hoofdwerk' (psycholoog/coaching/therapie) nu eindelijk het 'lijfwerk'!! Dit is wat ik nodig had. Nooit gedacht dat ik op zoveel vragen antwoord zou krijgen. Ik heb zoveel voelen gebeuren. Ik voél weer, ik weet wie ik ben, ik stá in mijn kracht en weet nu hoe ik deze kan behouden. Deze ervaring heeft mij bewustwording en veel inzichten gebracht. Een unieke combinatie van een toplocatie aan zee, yoga op maat, meditatie, healing én een warme begeleiding.