Zielherinnering is een centrum voor yoga, spirituele groei en bewustzijn. Van ziel tot ziel helpen wij jou naar Zelfliefde en je ware zelf terugvinden.

Yoga Retreats (3)

Videos (1)

Instructors (5)

Henriette Touwen

Monique Pijnacker

Edgar Bergsma

Petra Boogaard

Marit Engberts

Reviews (3)

Anonymous

from Netherlands, September 2021

"Heel mooi retreat met verdieping "

Het afwisselende programma en ongedwongenheid

Anonymous

from Netherlands, October 2021

"In je kracht komen middels zelfliefde"

Vol energie, kijk ik terug op een fantastische week met lieve, mooie mensen. De prachtige villa in de bergen met serene rust voelt direct als thuis komen. Zeker in combinatie met de organisatoren die een warm welkom bieden. Door het inzetten van yogalessen, 1 op 1 èn healingsessies, een massage en een introductie in spiritualiteit heb ik mij door een innerlijke reis kunnen ontwikkelen naar een diepere laag in mijzelf. Gedurende het proces ben ik geïnspireerd geraakt en tot inzichten gekomen en heb ik geleerd vanuit mijn gevoel te leven en via mijn hartverbinding de wereld tegemoet te treden.

De heerlijke, gezellige lunch bij een hippe beachclub in Valencia, het suppen, zwemmen in de zee na een supergave tocht op een speedboot was echt maximaal genieten en chillen na een periode van loslaten tijdens de sessies.

De ontmoetingen waren bijzonder zowel met de deelnemers als met de coaches en de gastheer en gastvrouw. Van diepgaande gesprekken tot veel plezier samen. Tevens is er de mogelijkheid je terug te trekken wanneer je daar behoefte aan hebt. De keuken/catering is subliem!

Een retreat boven alle verwachtingen in!

Mari Carmen Portier

from Netherlands, October 2021

"Dankbaar voor deze reis "

Ik ben positief verrast door deze reis. Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten, omdat ik nog nooit een retreatment hiervoor heb gedaan. Met een open mind ben ik de reis aangegaan en wat ik meteen heel erg fijn vond is dat ik me vanaf dag een enorm welkom heb gevoeld. Zowel de trainers als de hosts zijn enorm vriendelijk en je kunt altijd bij ze terecht.

Ook heb ik veel over mezelf geleerd en kan ik iedereen aanraden om eens een keer te gaan kijken naar een retreatment waarbij je bezig bent met je eigen ontwikkeling. Verder is deze retreat extra leuk als je beginnend bent met jezelf spiritueel te ontwikkelen, omdat er naast de sessies ook tijd is voor ontspanning. Het is dus ook niet meteen te heftig en je krijgt ook de ruimte om lekker te ontspannen.

Verder is de villa prachtig en werd er elke avond uitgebreid diner voor ons gekookt. Ik ben iedereen enorm dankbaar en ik kan deze retreatment van harte aanbevelen.