Offers yoga retreats and holidays on the Greek island Poros and in Southern Spain; yoga and snow holiday in Italy, yoga weekends in Holland (detox/mindfulness).

Yoga Retreats (2)

Remove from Favorites Add to Favorites

Videos (1)

Instructors (1)

Suus de Jong

Reviews (7)

Inge van Aarsen

from Netherlands, August 2018

"Heerlijk "

Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

Marjolijn Versnel

from United States, May 2018

"Genieten van yoga, lekker eten, lieve mensen, leuk eiland"

‘S morgens en ‘s middags een uur yoga. De lessen worden gegeven op verschillende plekken in/bij het dorp: op een steiger, bij een rustig kerkje, bij ruïnes bovenop de berg (eerst erheen wandelen, matjes werden gebracht met auto), op het dakterras van de buren, op een onbewoond eilandje. Vaak daarna even zwemmen.Als je een les wilt overslaan, geen punt. Gezamenlijk ontbijt en avondeten, alles vers en ontzettend lekker! Hele lieve mensen die vol passie het naar je zin maken in het hotel. Yogadocent Suus is heel kundig, past haar lessen aan waar nodig, zorgt dat er voor ieder genoeg uitdaging is, zorgt voor een prettige, veilige sfeer, is niet ‘zweverig’, inspireert, geeft aandacht, is gewoon een hele leuke vrouw vol passie, houdt gelukkig ook van een wijntje en lekker eten. Suus geeft overdag ook heerlijke massages.

Fay Leijten

from India, June 2019

"Amazing place, lovely people🙏"

The location, good vibes, adventure and relaxing in one.

Renée Ijsebaert

from Netherlands, September 2019

"Heerlijke (innerlijke) reis in prachtig gezelschap"

Het was een heerlijke reis om tot rust te komen en jezelf weer wat meer te aanschouwen en te ontdekken. Op alle momenten voelde ik me thuis, zowel in de groep als bij de organisatoren. Het eten is fantastisch en de yoga en meditaties zijn goud waard. Met een heel warm hart en een dankbare blik kijk ik terug op dit avontuur. DANK!

Anonymous

from Germany, June 2019

"Dream come true"

Mijn eerste yogareis en wat voor een reis. Ik kan niet beschrijven hoe het geweest is. Yoga op de meest bijzondere plekken. Veel aandacht, kleine minimassages tussendoor, fijne lessen.