Offers yoga retreats and holidays on the Greek island Poros and in Southern Spain; yoga and snow holiday in Italy, yoga weekends in Holland (detox/mindfulness).

Videos (1)

Yoga Retreats (3)

Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

8-Daagse Yoga en Lounge Retreat in Andalusië, Spanje

November 16-23 | February 29-March 7, 2019–2020
  from US$1,144
  Explore this experience
  Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

  Instructors (1)

  Suus de Jong

  Reviews (4)

  Inge van Aarsen

  from Netherlands, August 2018

  "Heerlijk "

  Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

  Marjolijn Versnel

  from United States, May 2018

  "Genieten van yoga, lekker eten, lieve mensen, leuk eiland"

  ‘S morgens en ‘s middags een uur yoga. De lessen worden gegeven op verschillende plekken in/bij het dorp: op een steiger, bij een rustig kerkje, bij ruïnes bovenop de berg (eerst erheen wandelen, matjes werden gebracht met auto), op het dakterras van de buren, op een onbewoond eilandje. Vaak daarna even zwemmen.Als je een les wilt overslaan, geen punt. Gezamenlijk ontbijt en avondeten, alles vers en ontzettend lekker! Hele lieve mensen die vol passie het naar je zin maken in het hotel. Yogadocent Suus is heel kundig, past haar lessen aan waar nodig, zorgt dat er voor ieder genoeg uitdaging is, zorgt voor een prettige, veilige sfeer, is niet ‘zweverig’, inspireert, geeft aandacht, is gewoon een hele leuke vrouw vol passie, houdt gelukkig ook van een wijntje en lekker eten. Suus geeft overdag ook heerlijke massages.

  Testimonials (5)

  Yvonne

  Yoga met Suus

  Een super fijne week gehad met een mooie afwisseling van flow en yin yoga op schitterende plekjes. Heerlijk eten, gezellige borrels en mooie wandelingen. Voor herhaling vatbaar.

  Pauline

  Yoga met Suus

  Heerlijke vakantie. Lekkere yoga, zalig eten, mooie locaties en heel gastvrij. Top week!

  Ester

  Yoga met Suus

  Wat een heerlijke week! Geweldig om een keer te mogen volgen en te genieten. En genieten doe je hier. Wat een warme ontvangst van jullie allemaal. Rik, Katerina, Dora en Suus. Perfecte locatie, ik voelde mij direct thuis. En dan yoga op de meest mooie, idyllische, magische plekjes. Heerlijke yogalessen, heerlijk eten. Alles was top geregeld en tot in de puntjes verzorgd. Dank jullie wel!

  Anja Netherlands

  Yoga met Suus

  Geweldige ervaring, mooie locatie, top ligging, veel te ondernemen naast de yoga. Odyssey is één verwennerij qua eten en verblijf, ontzettend lieve warme mensen, met passie voor wat zij doen. Voelt al snel als familie en wat een top combinatie met elkaar. Ga zo door, ben van jullie gaan houden!

  Bronwyn

  Yoga met Suus

  Dames en heer, Ik heb heimwee naar Poros en naar jullie. Wat een heerlijke week.. Wat heb ik genoten van de rust, de verhalen, de openheid en vertrouwen, het lachen en enkele tranen, de liefde, de verse jus van Hans, de fijne keuken van Katarina en haar superpower team, de yoga van suus zooooo fijn. En fijn om het in beeld vast te mogen leggen (super dank aan Suus en team Odyssey daar voor!). Iedereen heeft veel mooie en persoonlijke dingen laten 'zien', wat een mooie 'bos bloemen' bij elkaar! Ik hoop dat in de toekomst onze paden weer zullen kruisen...