Offers yoga retreats and holidays on the Greek island Poros and in Southern Spain; yoga and snow holiday in Italy, yoga weekends in Holland (detox/mindfulness).

Yoga Retreats (2)

Login to save to your favorites

8-Daagse Yoga Vakantie aan Zee bij Poros, Griekenland

Apr 10-17 | Sep 18-25 | Oct 16-23, 2021
  from US$1,178
  Explore this experience

  Videos (1)

  Instructors (1)

  Suus de Jong

  Reviews (8)

  Inge van Aarsen

  from Netherlands, August 2018

  "Heerlijk "

  Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

  Marjolijn Versnel

  from United States, May 2018

  "Genieten van yoga, lekker eten, lieve mensen, leuk eiland"

  ‘S morgens en ‘s middags een uur yoga. De lessen worden gegeven op verschillende plekken in/bij het dorp: op een steiger, bij een rustig kerkje, bij ruïnes bovenop de berg (eerst erheen wandelen, matjes werden gebracht met auto), op het dakterras van de buren, op een onbewoond eilandje. Vaak daarna even zwemmen.Als je een les wilt overslaan, geen punt. Gezamenlijk ontbijt en avondeten, alles vers en ontzettend lekker! Hele lieve mensen die vol passie het naar je zin maken in het hotel. Yogadocent Suus is heel kundig, past haar lessen aan waar nodig, zorgt dat er voor ieder genoeg uitdaging is, zorgt voor een prettige, veilige sfeer, is niet ‘zweverig’, inspireert, geeft aandacht, is gewoon een hele leuke vrouw vol passie, houdt gelukkig ook van een wijntje en lekker eten. Suus geeft overdag ook heerlijke massages.

  Fay Leijten

  from India, June 2019

  "Amazing place, lovely people🙏"

  The location, good vibes, adventure and relaxing in one.

  Anonymous

  from Netherlands, March 2020

  "Prachtige plek+gastvrouw,heerlijk eten &zo'n fijne yogajuf!"

  De plek is prachtig, met stijl en zorgvuldigheid ingericht. Het eten is meer dan heerlijk. Vers, orgineel en mooi gepresenteerd. De yogalessen zijn professioneel en zo fijn, met aandacht voor de individuen, groep en verschillende thema's op mooie en orginiele plekken gegeven.

  Erg prettige combi van 3 fijne mensen; gastvrouw, kok en yogajuf.

  In de omgeving is er veel rust en natuur, mooie bezienswaardigeheden en afwisselende activiteiten te doen.

  Renée Ijsebaert

  from Netherlands, September 2019

  "Heerlijke (innerlijke) reis in prachtig gezelschap"

  Het was een heerlijke reis om tot rust te komen en jezelf weer wat meer te aanschouwen en te ontdekken. Op alle momenten voelde ik me thuis, zowel in de groep als bij de organisatoren. Het eten is fantastisch en de yoga en meditaties zijn goud waard. Met een heel warm hart en een dankbare blik kijk ik terug op dit avontuur. DANK!

  Anonymous

  from Germany, June 2019

  "Dream come true"

  Mijn eerste yogareis en wat voor een reis. Ik kan niet beschrijven hoe het geweest is. Yoga op de meest bijzondere plekken. Veel aandacht, kleine minimassages tussendoor, fijne lessen.