Offers yoga retreats and holidays on the Greek island Poros and in Southern Spain; yoga and snow holiday in Italy, yoga weekends in Holland (detox/mindfulness).

Yoga Retreats (3)

Remove from Favorites Add to Favorites
Remove from Favorites Add to Favorites
Remove from Favorites Add to Favorites

8-Daagse Yoga en Lounge Retreat in Andalusië, Spanje

Available in November, February & May
  from US$1,114
  Explore this experience

  Videos (1)

  Instructors (1)

  Suus de Jong

  Reviews (6)

  Fay Leijten

  from India, June 2019

  "Amazing place, lovely people🙏"

  The location, good vibes, adventure and relaxing in one.

  Anonymous

  from Germany, June 2019

  "Dream come true"

  Mijn eerste yogareis en wat voor een reis. Ik kan niet beschrijven hoe het geweest is. Yoga op de meest bijzondere plekken. Veel aandacht, kleine minimassages tussendoor, fijne lessen.

  Inge van Aarsen

  from Netherlands, August 2018

  "Heerlijk "

  Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

  Marjolijn Versnel

  from United States, May 2018

  "Genieten van yoga, lekker eten, lieve mensen, leuk eiland"

  ‘S morgens en ‘s middags een uur yoga. De lessen worden gegeven op verschillende plekken in/bij het dorp: op een steiger, bij een rustig kerkje, bij ruïnes bovenop de berg (eerst erheen wandelen, matjes werden gebracht met auto), op het dakterras van de buren, op een onbewoond eilandje. Vaak daarna even zwemmen.Als je een les wilt overslaan, geen punt. Gezamenlijk ontbijt en avondeten, alles vers en ontzettend lekker! Hele lieve mensen die vol passie het naar je zin maken in het hotel. Yogadocent Suus is heel kundig, past haar lessen aan waar nodig, zorgt dat er voor ieder genoeg uitdaging is, zorgt voor een prettige, veilige sfeer, is niet ‘zweverig’, inspireert, geeft aandacht, is gewoon een hele leuke vrouw vol passie, houdt gelukkig ook van een wijntje en lekker eten. Suus geeft overdag ook heerlijke massages.