Elements Yoga & Retreats staat voor gezondheid voor lichaam en geest en voor geestelijke ontwikkeling en verdieping: yogalessen, retreats, voedingsadvies.

Yoga Retreats (4)

Login to save to your favorites
Login to save to your favorites
Login to save to your favorites
Login to save to your favorites

Videos (1)

Instructors (1)

Arenda Breevaart

Reviews (34)

Anouk Vermeulen

from Netherlands, August 2021

"Fantastisch!"

De afwisseling tussen het fysieke werk van het zeilen hijsen, de yoga, het relaxen en het heerlijke eten. Oja.. en een jacuzzi op het dek..

Anonymous

from Netherlands, August 2021

Het was een mooie afwisseling van yoga, meditatie, zwemmen en in de touwen hangen. Een actief weekend met ruimte voor bewustwording. En heeeeeeerlijk eten 😁

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Een geweldige ervaring, heerlijk genieten en ontspannen!"

Alles, het heerlijke eten, de yoga, de andere activiteiten, de begeleiding, alles was perfect.

Marjan Haarsma

from Netherlands, August 2021

"Onvergetelijke ervaring"

Het programma was heel divers met genoeg ruimte voor ontspanning. De yoga lessen waren fijn, de meditaties heel mooi en iedere keer weer afgestemd op de groep. Dat voelde Arenda haarfijn aan. Ze liet ons af en toe wel gaan met onze grappen en grollen, maar uiteindelijk had zij de touwtjes in handen en wist ze er iedere les weer iets prachtigs van te maken en je iets mee te geven.

Zwemmen in zee, zonsondergang aan zee, de bossen, de sauna bij de locatie, het was allemaal even fijn. Het bosbad vond ik een hele bijzondere ervaring. Het raakte vrijwel iedereen van de groep op haar eigen manier.

Het eten was waanzinnig lekker. Bijna iedere maaltijd werd wel naar het recept gevraagd. We hadden een groep met nogal wat verschillende dieetwensen, maar overal werd zonder enig probleem rekening mee gehouden.

De groep zelf was heel fijn. 15 totaal verschillende vrouwen, maar iedereen praatte met iedereen, had respect voor elkaar en vanaf het eerste moment heb ik me helemaal veilig gevoeld en kon ik volledig mezelf zijn.

Ik heb van ieder moment genoten!

Hilde Merckx

from Belgium, July 2021

"Re-balancing na een hectische periode "

De respectvolle, ongedwongen benadering is heel verfrissend en rustgevend.

De maaltijden waren telkens weer verrassend lekker; met veel liefde, aandacht en smaak bereid.

Bewust ademen tijdens yoga en wandelingen is altijd weer thuiskomen.

Liesbeth Driebeek

from France, July 2021

"Verrijkende stage, absolute aanrader"

Arenda doet er alles aan om van deze yoga- en detoxretreat een absolute ervaring te maken; telefonisch gesprek vooraf, kleine attenties bij aankomst, een evenwichtig programma met alternerend yoga, meditatiesessies en andere activiteiten zoals boswandelingen.

Haar positieve en energieke ingesteldheid werken aanstekelijk ;)

Goeie uitleg over voeding en detox.

Jonah, met al zijn skills en kunde in de keuken, slaagt erin om van ieder bord een feest te maken, met heel veel aandacht voor details en presentatie!

Bijzonder goede voeding.

De locatie is ook al een topper.

Ook vrije tijd over voor lezen, spelletjes, puzzel, ...

Het voorstel van een massage was ook heel welkom; ook een aanrader!

Jose Schaper

from Netherlands, July 2021

"Een groot cadeau voor jezelf"

Fantastische retreat gehad in deze prachtige omgeving. Fijne yoga, mooie meditaties, heerlijke wandelingen, sauna en gewoon een boek lezen, en vooral superlekker eten. Vol energie en vooral vol liefde pak ik het leven weer op. Dank je wel Arenda en Jonah voor deze geweldige ervaring.

Anonymous

from Belgium, July 2021

"Complete ervaring, yoga, detox en meditatie"

Het eten was echt heerlijk, zeker door de open keuken waarin je de kok werkelijk de hele dag bezig zag. Deze yogavorm was nieuw voor mij, de meditaties eigenlijk ook. Maar alles bij elkaar was het een heerlijke week.

Arenda heeft met al haar heerlijke energie een prachtig programma in elkaar gezet en dat vervolgens op zeer prettige wijze afgewerkt.

Sonja Morselt

from Netherlands, June 2021

"Super verzorgd en relaxed weekend!"

De locatie is perfect, het eten was perfect en Arenda is heel gastvrij, open en toegankelijj, voor hethaling vatbaar!

Harriet Van Vlaanderen

from Netherlands, June 2021

"Geweldig plek om tot rust te komen"

Het bosbad

Anonymous

from Netherlands, June 2021

"ME time "

Mijn doel was om eens echt een keer met mezelf een weekendje door te brengen. Ik vond het best spannend om die stap te zetten. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb joh. Ik kan echt niets bedenken wat niet goed was. Locatie was echt top!! Erg afwisselend programma met yoga,natuur en relax tijd. Een super fijn team van yoga docenten en kok. Iedere maaltijd was een feestje. Nu weer thuis met een aantal mooie inzichten rijker! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Yvonne Mayenburg

from Netherlands, May 2021

Alles was even fijn

Saskia Van Der Ham Van Der Ham

from Netherlands, May 2021

"Een oase van rust"

Op eensuperlocatie met open haarden een mooie ruimte om te mediteren en yoga te doen . Heerlijk eten. Dit had ik precies zo nodig op dit moment om even te ontspannen. In augustus ben ik er weer als ik mag van mijn werk🤗🤗. Dankbaar voor deze drie heerlijke dagen🙏😍

Jossie Rotteveel

from Netherlands, May 2021

"Totale ontspanning in de natuur"

Mooie natuur, heerlijke sauna!

De lessen waren in een hele fijne ruimte en de recreatieruimte is fantastisch met mooie planten, idyllisch uitzicht en een open haard. Ik heb me geen moment verveeld: dankjewel :)

Sophie Laarman

from Netherlands, February 2021

"Top en compleet persoonlijk verwenweekend"

Heel bijzonder..... de warme persoonlijke begeleiding & hoe alles samenhing: yoga lessen met de kleuren van het eten en de accomodatie vol met details.

Frederique Van Den Berg

from Netherlands, February 2021

"Heerlijk en professioneel"

Wat een sfeervolle locatie, heerlijke soepen en sappen en diepgaande yoga/meditatie. En dat in een mooie omgeving met bos, duin en zee. Een detox op alle fronten, van lichaam en geest.

Adjai Soodoo

from Netherlands, February 2021

"Perfect! "

Alles was geweldig, met name de diepgaande kennis van de begeleiders was boeiend. Je bent in goede handen. Meer dan verwacht. Een aanrader voor iedereen die wil leven!

Anonymous

from Netherlands, October 2020

"Heerlijk ontspannen retrait en weer opgeladen naar huis"

Voldoende stilte momenten, fijn programma, locatie en accomodatie waren super.

Heleen Van Der Linden

from Netherlands, October 2020

"Top Yoga ervaring"

De afwisseling van yoga stijlen, heerlijk eten en fantastische locatie

Anonymous

from Netherlands, October 2020

"opladen in de natuur"

Alles heel goed geregeld, veel activiteiten buiten, ook vrije tijd om lekker de duinen en het bos in te gaan. Eten heerlijk, met liefde gemaakt en gezond. Klankbad ook een prachtige ervaring. In een paar dagen een grote boost voor je energie en innerlijke kracht

Mariska Koch

from Netherlands, October 2020

"Even onderdompelen in jezelf"

Het was een heerlijke Retreat, mooie ruime locatie met veel plekjes om even rustig te zitten.

De yoga was afwisselend en afgesloten met bijzondere meditaties.

De dagen hadden een mooi afwisselend programma waarin je meegenomen werd door de dag. De sfeer was er ontspannen en gastvrij, je wordt er echt verwend met hemelse gerechten om je innerlijke mee te vullen.

Els Cornelis

from Belgium, July 2020

"Nooit gedacht dat ik tijdens de detox zo lekker zou eten! "

Het eten werd met hart en ziel bereid. Daarna werd het eten met veel liefde opgediend. Top!

Ik had nooit durven dromen dat ik zo lekker zou eten en drinken tijdens de detox!

Jonah is een 'rijke man' (op spiritueel & emotioneel gebied). Naast een fantastische kok, is hij als 'rijk mens' een grote meerwaarde voor zo'n retraite.

Thanks Jonah!!!

De locatie was ideaal: rustige omgeving, mooie uitzichten, mooi vakantiehuis, Finse & infraroodsauna, ...

De eerste dag kregen we een fijn welkomstgeschenkje. Fijn om de retraite te starten. :-D

De massage van Claudia was heel intens en mooi. Het opende mijn wereld. Ze heeft gouden handen, ziet en voelt veel aan. Een heel fijne en 'rijke vrouw' (lees: figuurlijk rijk).

Je had veel vrije tijd die je kon opvullen met een mooie wandeling (met mooie uitzichten) in de buurt, Finse & infraroodsauna, luieren, lezen, detoxvoetbad, ... De gezamelijke stilte wandelingen waren zalig.

Het kampvuur was genieten.

Ik deed heel wat ideetjes op voor gerechten en kreeg enkele andere tips mee naar huis.

De laatste dag was speciaal en het afscheid was emotioneel. Fijn om in zo'n groep vol hartelijke dames, die zich ook kwetsbaar durven opstellen, deze retraite mee te maken.

Kortom: ik ben heel blij en dankbaar dat ik voor deze retraite meegemaakt heb.

Anna Veenje

from Netherlands, January 2020

"Topretreat in Tromsø"

De sfeer in de groep, het warme welkom, de persoonlijke aandacht, het ruime huis, de 'kom terug bij jezelf' yogalessen, het heerlijke eten en natuurlijk dat het in het prachtige Noorwegen was, ik vond het een unieke ervaring. Toen ik het voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen!

Anonymous

from Netherlands, October 2019

Arenda en Jonah waren onvermoeibaar en deden alles om het ons aan niets te laten ontbreken. Ze zijn flexibel, geïnteresseerd en communiceren goed met de groep. De yogalessen waren ontspannen, vrolijk en goed en de meditatiesessies hielpen mij goed met loslaten. De ademhalingssessies van Jonah waren cool en probeer ik thuis nog vaak te herhalen. Als bonus was de groep erg prettig.

De locatie was overweldigend mooi. Gelegen aan een meer, met weids uitzicht en steeds veranderende kleuren. Je hoort alleen het ruisen van de bomen en fluiten van de vogels. Het is de perfecte plek om tot rust te komen.

Eva Man

from Netherlands, October 2019

"TOP!"

Arenda en Jonah doen er alles aan om er een echte retreat van te maken. Ik heb ontzettend genoten. Heerlijk eten, fijne yoga, perfecte plek! Aanrader!

Maïté Tersago

from Belgium, August 2019

"Heerlijk tot mezelf gekomen op retraite ! "

We werden echt verzorgd als godinnen en kregen allerlei kansen om bij te leren en tot onszelf te komen.

Helen Calikci

from Netherlands, July 2019

"Bovenverwachting; FANTASTISCH!"

Ik heb een fantastische yoga/meditatie/dedox mid-week bij Arenda en haar team gehad! Wat een verrassend cadeautje om te ontvangen en voor altijd mee te dragen! Peace, grace, inner and outer smile. Dankjewel lieve Arenda! Ik neem je mee...