Elements Yoga & Retreats staat voor gezondheid voor lichaam en geest en voor geestelijke ontwikkeling en verdieping: yogalessen, retreats, voedingsadvies.

Yoga Retreats (1)

Login to save to your favorites

Videos (1)

Instructors (1)

Arenda Breevaart

Reviews (8)

Els Cornelis

from Belgium, July 2020

"Nooit gedacht dat ik tijdens de detox zo lekker zou eten! "

Het eten werd met hart en ziel bereid. Daarna werd het eten met veel liefde opgediend. Top!

Ik had nooit durven dromen dat ik zo lekker zou eten en drinken tijdens de detox!

Jonah is een 'rijke man' (op spiritueel & emotioneel gebied). Naast een fantastische kok, is hij als 'rijk mens' een grote meerwaarde voor zo'n retraite.

Thanks Jonah!!!

De locatie was ideaal: rustige omgeving, mooie uitzichten, mooi vakantiehuis, Finse & infraroodsauna, ...

De eerste dag kregen we een fijn welkomstgeschenkje. Fijn om de retraite te starten. :-D

De massage van Claudia was heel intens en mooi. Het opende mijn wereld. Ze heeft gouden handen, ziet en voelt veel aan. Een heel fijne en 'rijke vrouw' (lees: figuurlijk rijk).

Je had veel vrije tijd die je kon opvullen met een mooie wandeling (met mooie uitzichten) in de buurt, Finse & infraroodsauna, luieren, lezen, detoxvoetbad, ... De gezamelijke stilte wandelingen waren zalig.

Het kampvuur was genieten.

Ik deed heel wat ideetjes op voor gerechten en kreeg enkele andere tips mee naar huis.

De laatste dag was speciaal en het afscheid was emotioneel. Fijn om in zo'n groep vol hartelijke dames, die zich ook kwetsbaar durven opstellen, deze retraite mee te maken.

Kortom: ik ben heel blij en dankbaar dat ik voor deze retraite meegemaakt heb.

Anna Veenje

from Netherlands, January 2020

"Topretreat in Tromsø"

De sfeer in de groep, het warme welkom, de persoonlijke aandacht, het ruime huis, de 'kom terug bij jezelf' yogalessen, het heerlijke eten en natuurlijk dat het in het prachtige Noorwegen was, ik vond het een unieke ervaring. Toen ik het voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen!

Anonymous

from Netherlands, October 2019

Arenda en Jonah waren onvermoeibaar en deden alles om het ons aan niets te laten ontbreken. Ze zijn flexibel, geïnteresseerd en communiceren goed met de groep. De yogalessen waren ontspannen, vrolijk en goed en de meditatiesessies hielpen mij goed met loslaten. De ademhalingssessies van Jonah waren cool en probeer ik thuis nog vaak te herhalen. Als bonus was de groep erg prettig.

De locatie was overweldigend mooi. Gelegen aan een meer, met weids uitzicht en steeds veranderende kleuren. Je hoort alleen het ruisen van de bomen en fluiten van de vogels. Het is de perfecte plek om tot rust te komen.

Eva Man

from Netherlands, October 2019

"TOP!"

Arenda en Jonah doen er alles aan om er een echte retreat van te maken. Ik heb ontzettend genoten. Heerlijk eten, fijne yoga, perfecte plek! Aanrader!

Maïté Tersago

from Belgium, August 2019

"Heerlijk tot mezelf gekomen op retraite ! "

We werden echt verzorgd als godinnen en kregen allerlei kansen om bij te leren en tot onszelf te komen.

Helen Calikci

from Netherlands, July 2019

"Bovenverwachting; FANTASTISCH!"

Ik heb een fantastische yoga/meditatie/dedox mid-week bij Arenda en haar team gehad! Wat een verrassend cadeautje om te ontvangen en voor altijd mee te dragen! Peace, grace, inner and outer smile. Dankjewel lieve Arenda! Ik neem je mee...