Yogaschool Young

Hatha/flow/power yoga bij Yogaschool Young van Judith de Jong is een uitgebalanceerde mix van bewegende en niet bewegende asana's en ontspanningstechnieken.

Yoga Retreats 7

Instructors 1

Judith de Jong

Vanaf 2007 is Judith yogalerares en heeft haar opleiding genoten bij yogaguru Hans Harskamp, die veel voor haar betekend heeft. Bij hem leerde ze de principes van de Hatha yoga en studeerde ze de wetenschap van de yoga. Ook -en erg belangrijk- daar leerde ze milder en liefdevoller naar zichzelf te kijken. Hatha-, Power-, Flow Yoga bij Judith is een uitgebalanceerde mix van bewegende en niet bewegende asana's (lichaamshoudingen), en onstpanningstechnieken. Er zit dus ook een deel poweryoga in verweven. Aan het einde van de les beoefenen we ademhalingstechnieken (pranayama) en diepe meditatie.

Reviews 2

Marjoke Bos

from Netherlands, April 2018

Jorien Cornelissen

from Netherlands, April 2018

"Daar boven op de berg"

Faciliteiten, diversiteit in activiteiten en de docent zelf.

Testimonials 2

Danita & Erwin Freesen

Yogaschool Young & Yoga Retreats

In het weekend van 8-9 juni hebben we ons geheel overgegeven aan een super docent voor yoga (Judith). Het begon al super met een ontspannen welkom met smoothy. Daarna aan de slag met de eerste yogasessie in het bos van de Wageningse berg; 1,5 uur met een kleine groep (5 personen) en daardoor een geweldige ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Dit was voor ons top om goed te worden begeleid tot de juiste bewegingen. Na een heerlijk avondmaal met de groep, samen kunnen ontspannen in de wellness van het hotel. Na de nachtrust in een prachtige kamer, stonden we om 8 uur wederom in het bos om de ochtend yogasessie uit te voeren. Echt geweldig om de ochtend zo te beginnen. Bij iedere houding de perfecte ondersteuning en begeleiding van Judith. Na de sessie hebben we met elkaar een heerlijk ontbijt genomen in het hotel om daarna een mooie boswandeling met de groep te doen. Na de wandeling en het uitchecken, hebben we heerlijk met de groep nagenoten op het terras en onze ervaringen gedeeld. Ofwel...weekend yoga bij Yogaschool Young & Yoga Retreats is zeker aan te bevelen als je zowel ervaren of beginner bent! De groepssamenstelling geweldig en goed gelijkgestemd qua openheid. Hotel, eten en randzaken TOP! Zeker voor herhaling! Hopelijk tot snel. In ieder geval zijn wij thuis ook dagelijks met yoga gestart en houden we de oefeningen lekker bij! Veel liefs.

Maaike

Yogaschool Young & Yoga Retreats

Lieve Judith (en andere deelnemers van de 2-daagse Yoga, Wellness en Wandel Retreat Liefde Voor Jezelf op het Mooiste Plekje van Nederland), bedankt voor een heerlijk weekend op deze mooie plek! Alles was erg goed geregeld, allemaal in overleg met de wensen van de groep op dat moment. Goede yogalessen ook! Het was eigen precies zoals ik had gehoopt. Van mij krijg je een tien! Ga zo door, bedankt!

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www03 - 8003