Yogaschool Young

Hatha/flow/power yoga bij Yogaschool Young van Judith de Jong is een uitgebalanceerde mix van bewegende en niet bewegende asana's en ontspanningstechnieken.

Instructors 1

Judith de Jong

Vanaf 2007 is Judith yogalerares en heeft haar opleiding genoten bij yogaguru Hans Harskamp, die veel voor haar betekend heeft. Bij hem leerde ze de principes van de Hatha yoga en studeerde ze de wetenschap van de yoga. Ook -en erg belangrijk- daar leerde ze milder en liefdevoller naar zichzelf te kijken. Hatha-, Power-, Flow Yoga bij Judith is een uitgebalanceerde mix van bewegende en niet bewegende asana's (lichaamshoudingen), en onstpanningstechnieken. Er zit dus ook een deel poweryoga in verweven. Aan het einde van de les beoefenen we ademhalingstechnieken (pranayama) en diepe meditatie.

Reviews 8

Anonymous

from United States, September 2018

"Nice weekend "

The location and the hotel was amazing

Noha Bayoumi

from Luxembourg, August 2018

"very nice experience "

A very nice and friendly instructor and group.. program was rich ,, foood was very nice ,,yoga practice was very good and had a good variation of poses...everything was just great

Miriam Bastiaansen

from Netherlands, September 2018

"Fantastisch weekend!"

Gevarieerd programma, in een prachtige omgeving!

Carla Janssen

from Netherlands, August 2018

"Top relaxed weekend"

Fijne liefdevolle gastvrouw, aandacht voor iedereen. Heerlijke yogalessen.

Natalie Langer

from United States, August 2018

"Voor jezelf 04-05-08-18"

Genoten. Mooie locatie. Eten was goed verzorgd. Kamer was heerlijk koel. Leuke combinatie qua programma en leuke club dames.

Marjoke Bos

from Netherlands, April 2018

Jorien Cornelissen

from Netherlands, April 2018

"Daar boven op de berg"

Faciliteiten, diversiteit in activiteiten en de docent zelf.

Testimonials 5

Nezma

Yogaschool Young & Yoga Retreats

I wanted to thank Judith and all of you for this amazing weekend, it was really great and I enjoyed it a lot with all the beautiful ladies. Thanks Judith, that was really refreshing and so relaxing, every little detail was great and thanks sweet ladies for the amazing company.

Carla Janssen

Yogaschool Young & Yoga Retreats

Judith and girls, thank you for this relaxed weekend and sharing your stories. Judith for the yoga retreat. Who knows what´s next...? I really enjoyed the weekend.

Noha Bayoumi

Yogaschool Young & Yoga Retreats

Thanks to you Judith and to all of you girls. I really enjoyed it a lot and came back fully relaxed and refreshed.

Judith Knoester

Yogaschool Young & Yoga Retreats

Thanks a lot Judith and all the other beautiful women. It was a great weekend!

Danita & Erwin Freesen

Yogaschool Young & Yoga Retreats

In het weekend van 8-9 juni hebben we ons geheel overgegeven aan een super docent voor yoga (Judith). Het begon al super met een ontspannen welkom met smoothy. Daarna aan de slag met de eerste yogasessie in het bos van de Wageningse berg; 1,5 uur met een kleine groep (5 personen) en daardoor een geweldige ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Dit was voor ons top om goed te worden begeleid tot de juiste bewegingen. Na een heerlijk avondmaal met de groep, samen kunnen ontspannen in de wellness van het hotel. Na de nachtrust in een prachtige kamer, stonden we om 8 uur wederom in het bos om de ochtend yogasessie uit te voeren. Echt geweldig om de ochtend zo te beginnen. Bij iedere houding de perfecte ondersteuning en begeleiding van Judith. Na de sessie hebben we met elkaar een heerlijk ontbijt genomen in het hotel om daarna een mooie boswandeling met de groep te doen. Na de wandeling en het uitchecken, hebben we heerlijk met de groep nagenoten op het terras en onze ervaringen gedeeld. Ofwel...weekend yoga bij Yogaschool Young & Yoga Retreats is zeker aan te bevelen als je zowel ervaren of beginner bent! De groepssamenstelling geweldig en goed gelijkgestemd qua openheid. Hotel, eten en randzaken TOP! Zeker voor herhaling! Hopelijk tot snel. In ieder geval zijn wij thuis ook dagelijks met yoga gestart en houden we de oefeningen lekker bij! Veel liefs.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www03 - 8007