YogaCruise

All-inclusive yoga holiday on a sail boat in Greece and Turkey. Every day you will enjoy twice yoga at unique locations.

Yoga Retreats (1)

Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

Instructors (36)

Yvonne Poels

Yvonne brings you back in balance in 1 yoga week. She provides balance between mind, body and feeling. She simply radiates energy, enthusiasm and calm. With her background as a physical therapist, you'll be in good hands with her. Her yoga class is tuned to your body, even when you have complaints or injuries! Yoga is a great way to get back in touch with yourself. 'Out of your head, in your body'. What does your body tell you? Do you understand this? And how do you handle this? Through her yoga classes she brings you back in touch with your body and so with yourself.

Marco Lagas

Challenge and strength are the main focus during the lessons of Marco Lagas. Marco was seized by the Flow of Vinyasa Yoga in 2014. "Through regular yoga classes, I noticed that it brought balance in my daily life. I went researching into the background of Vinyasa Flow and discovered the lessons from Johan Noorloos. He motivated me to take the Teacher training Vinyasa Flow Yoga (300 RYS) at the “Nieuwe Yoga School”.

Bea Katler

Bea is a yoga teacher with a love for mindfulness. She is a writer and especially a Turkish cuisine lover. Her style of teaching is 'down to earth', accessible and sometimes with a wink. Fun comes first. Laughing during the lessons is certainly allowed. The experience of yoga with body and mind is more important than achieving 'the perfect pose'. Bea followed several courses under Patty Jongemaets from Dolfijnwellness and Helen Purperhart. And now she’s taking a hatha yoga teacher training at Yoga Institute Dirk- Jan Lust in Koog aan de Zaan.

Germaine van Ballegooijen

Roos Kocken

Marga Edelman

Ellen Pistoor

Naomi Kuijpers

Maaike Aker

Maija Klamer

Remco van Buren

Eline van de Kam

Ciska de Kok

Ingrid van Wolveren

Manuela Colin

Rianne Schonhage

Esther Janssen

Mireille Vermeulen

Juliska van Rossum

Hiba Harakeh

Gerbera Young

Jacqueline in den Haak

Jessica van der Laan

Sophia Manté-Essen

Gera Fokkens

Arianne de Vos Burchart

Mareille Outshoorn

Marjolein Impe

Irene van Gent

Claudia Holvast

Maaike Middel

Aletta van Oostveen

Angelique Monteiro

Alies Verlind

Finy Sheils

Chantal van Leeuwen

Reviews (5)

Anonymous

from Netherlands, November 2018

"Heaven on earth"

Onder de sterren slapen, wakker worden met zonsopkomst en yoga op de meest mooiste plekken in de natuur, dat is hoe het leven vaker mag zijn! Het eten was geweldig, de crew super behulpzaam en de groep open naar elkaar. Manuela was heel afwisselend in haar yoga lessen en een echte sfeermaker. Ik snap waarom mensen terug blijven komen.

Merle Van Den Heuvel

from Netherlands, June 2018

"Heerlijke tijd "

Heerlijke tijd met fijne mensen en veel afwisseling door yoga en zwemmen in het prachtige water.

Caroline Hofstede De Groot

from Netherlands, September 2017

"Kooi delen"

Testimonials (5)

Floor

YogaCruise website

Stel je eens voor… je hebt heerlijk geslapen en voelt een warme gloed… bij het openen van je ogen zie je de eerste zonnestralen van een opkomende zon in een prachtige baai van Turkije. Droom ik? Oh nee, dit is het prachtige cadeau wat ik heb gekregen. Ik word wakker op het dek van een zeilboot en de enthousiaste Brigitte Vlaswinkel (yoga-docente) wenst mij en de andere yoga-fans een goede morgen.

We trekken onze flitsende yoga kleding aan en beginnen aan de eerste sessie van de dag. Helemaal in de flow op weer een bijzondere plek met een prachtig uitzicht.

Vol energie zoeken we afkoeling in de helderblauwe zee en daar staat het ontbijt voor ons klaar! Het idee brengt toch al een grote glimlach op je gezicht?

Toen ik het bericht kreeg deze reis te hebben gewonnen, geloofde ik het niet en vroeg ik serieus of het geen grapje was. Het was waar! En toen besefte ik nog niet hoe groot en prachtig dit cadeau was!

Een week op zee met mensen met dezelfde passie (yoga) en hetzelfde doel (genieten en ontspannen). Twee keer per dag verschillende yoga-lessen, van vinyasa via hatha en yin tot partneryoga, van een geweldige docente die je helpt jouw grenzen te onderzoeken en te bewaken en je tegelijk motiveert jezelf uit te dagen. En dat op plekken waar je graag nog even blijft nagenieten, zoals op het dak van een oud Turks huisje, op een pleintje aan zee, op het dek of in een kerkje.

Met de Turkse crewleden, die precies weten hoe ze jou de perfecte vakantie bezorgen door de verse gerechten, gezelligheid en goede zorgen, bevind je je echt in een paradijs. Een paradijs waar je helemaal tot rust komt en alle dagelijkse dingen van het leven in Nederland van je af kan spoelen.

Nu ik weer thuis ben lijkt het opnieuw een droom. Al weet ik nu dat het echt is, want de yoga, ontspanning en ontmoetingen hebben mij geïnspireerd voor nieuwe/volgende stappen in mijn leven.

Het cadeau was groter dan een reis van 8 dagen…

Anita

YogaCruise website

We hebben een fantastische week gehad op de Serdar. Heerlijk eten en drinken. Lekker relaxen met Sedat en Erdem. Toffe gozers, geen moeite teveel.

Monique

YogaCruise website

Wat een service, staan de hele dag voor je klaar om het je naar de zin te maken. lekker eten, lekker varen, zwemmen en yoga.

Anke

YogaCruise website

Top! Als je toe bent aan genieten en je heerlijk in de watten gelegd wilt worden dan is de blue cruise iets voor jou. Uitstekende verzorging door de bemanning (3x per dag staat het eten klaar), zon, zee, zeilen. Voor herhaling vatbaar ;-)!

Tip: Realiseer je dat je een week met elkaar op een boot zit dus als je niet gewend bent aan (continu) mensen om je heen kan dit een uitdaging zijn.

Carlijn

YogaCruise website

Afgelopen zomer twee weken mogen genieten van al het moois wat deze reis te bieden heeft. Echt een sprookjes vakantie. Twee weken buiten geslapen en van de mooie sterren hemel kunnen genieten. Mooie routes gevaren er was hier rekening meegehouden dat ik niet twee weken het zelfde zou zien. De twee yoga docenten waren super. Ondanks dat het mijn eerste yoga ervaring was voelde het meteen fijn en confortabel. Yoga gaat niet om lenigheid maar yoga doe je voor jezelf en tot waar je kan. Twee verschillende weken dus twee verschillende groepen maar beide groepen super gezellig. Veel gelachen, wijntjes gedronken en het eten was tot in de puntjes verzorgd door de koks aanboord. Zelfs een verjaardag wordt niet vergeten. Genoeg te zien en te beleven onderweg. Je zit veel op het water maar het verveelt totaal niet van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Deze reis kan ik iedereen aanraden het was fantastisch. Zelfs als je geen yoga ervaring hebt wordt hier in de lessen rekening meegehouden.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www02:8007

Logging out

of Tripaneer websites