Yoga met Kelly organiseert yogaweekenden in Nederland. De focus ligt op Yin en Yang yoga en een toegankelijk weekend voor iedereen.

Yoga Retreats (1)

Videos (2)

Instructors (1)

Kelly Blom

Reviews (41)

Antoinette Oeberius Kapteijn

from Netherlands, August 2021

"Hele fijne retreat met fantastische yogateacher"

Prachtige locatie, goed opgebouwd programma, veel ruimte voor rust en stilte en uitstekende yogalessen van Kelly.

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Fantastisch weekend"

De prachtige locatie, het heerlijke eten maar vooral de fijne en inspirerende lessen. Je bent vrij om te doen wat goed voor jou voelt. Inspanning, ontspanning en verdieping dit retreat biedt het allemaal.

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Een aanrader! "

De yoga- en meditatielessen, die gevarieerd waren, met zorgvuldig uitgekozen thema’s; de wijze en eerlijke levenslessen van de yogadocent en de rust en plezier die ze uitstraalde tijdens het voorbereiden van het eten, het geven van de lessen en de gesprekken aan tafel met de cursisten.

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Leerzaam en opbouwend"

Kelly geeft duidelijke instructies die ook voor een beginner goed te volgen zijn. Daarnaast was ze ook buiten de lessen om open voor vragen. Verder denkt ze mee, als bepaalde dingen (nog) niet gaan, hoe je dit kunt ondervangen.

Anonymous

from Netherlands, June 2021

"Een zalig ontspannen sfeervol weekend"

Prachtige sfeervolle locatie in de bossen.

Een fijne kamer om je in terug te trekken.

Heerlijk vegan eten, die Kelly kan koken zeg!

Al met al een hele fijne sfeer, goed eten, fijne yoga lessen!

Yoka Van Veen

from Netherlands, May 2021

"Genoten!"

Een heerlijk weekend in een prachtige omgeving. Heerlijk eten, een schone eenpersoons kamer met een fijne sfeer, goede yoga lessen en heel veel natuur. Kortom een fantastisch weekend waarin echt ik los ben gekomen van de dagelijkse dingen. Ik kan er weer een poosje tegen :o)

Renate Schouten

from Netherlands, May 2021

"Bijzonder"

De combinatie van eigen tijd en lessen. Het hele programma zorgt ervoor dat je echt stil moet staan bij jezelf, zeer waardevol.

Carmen Bartman

from Netherlands, October 2020

"Kelly is de yogadame voor je rust en verdieping. "

Kelly is een hele lieve, rustige vrouw die kijkt en luistert waar iedereen behoefte aan egt en speelt daarop in met de juiste yoga. Ook krijg je alle rust en ruimte om ECHT alleen met jezelf bezig te zijn. De groep was ook fantastisch. Iedereen liet elkaar los en in de waarde waardoor ieders voor zich met zichzelf bezig kon zijn. Super fijn! De locatie was prachtig en rustig. Je had een eigen kamertje waardoor je je ook even terug kon trekken.

Heerlijk vegan gegeten

Het waren echt 3 top dagen en voor herhaling vatbaar. Ik wou dat ik er 2 dagen extra was gebleven.

Annie Visser

from Netherlands, October 2020

"Genoten in een prachtige omgeving"

Eigenlijk heb ik niets dan lovende woorden voor het afgelopen weekend! De locatie is prachtig: een mooie oude boerderij maar modern voorzien van alle gemakken. Een fijne eigen kamer met bed opgemaakt bij aankomst en een douche op de eigen kamer. Gedeelde toiletten op de gang waren keurig en schoon. Dit was nu extra belangrijk vanwege de coronamaatregelen. Deze konden we goed naleven, iedereen ging er ook serieus mee om. Sowieso een heel fijne groep getroffen trouwens :)

Alles was goed geregeld, ook met mijn tarwe intolerantie. Het eten was heerlijk! Het programma was prettig gevuld, er was nog voldoende tijd om zelf even een wandeling te maken in het prachtige coulisselandschap. Of om heerlijk voor de haard een boekje te lezen met een kop thee. De yogalessen waren erg fijn, Kelly is een heel prettige en kundige docente. Ze biedt veel opties om je eigen draai aan de practise te geven. Daarnaast voorziet ze de lessen ook van een interessant stukje yoga filosofie.

Al met al heb ik enorm genoten, ik voelde me helemaal in de watten gelegd dit weekend. Mijn complimenten en hartelijke dank voor Kelly en haar moeder! Volgend jaar weer!

Chris Glazenborg

from Netherlands, September 2020

"Goede kennismaking met yoga en yogaretreats"

De lokatie was schitterend en fantastisch ingericht. Het weekend was redelijk ingericht op het vinden van interne rust en reflectie. Ondanks dat ik dit in mijn eigen leven vaak opzoek merkte ik dat ik er toch wel wat moeite mee had in het begin. Na een dag was ik hier echter aan gewend en kon ik goed tot mijn rust komen. De Yin Yoga en de morning flow yoga maakte veel bij me los en zorgde er uiteindelijk voor dat ik een tijdje mijn gevoel en gedachten volledig op een lijn had zitten. De yoga lessen zelf werden heel goed gegeven. Ondanks dat ik nauwelijks ervaring had met yoga kon ik goed volgen wat de bedoeling was. Ook is Kelly heel vrij in hoe je de oefening uit voert, ofwel het gaat niet om de precieze houding, maar of je het uit voert op een manier die voor jou werkt. Al met al een heel fijne ervaring.

Anonymous

from Netherlands, September 2020

"Een kleine yoga retraite voor jezelf"

Prachtige omgeving met hele fijne yoga lessen. Het eten was ook heerlijk en Kelly en haar moeder zijn zeer relaxt en altijd in de buurt voor vragen. Accommodatie maakte het ook een bijzondere ervaring.

Maud Hübner

from Netherlands, August 2020

"Fantastische ervaring in het mooie Twente "

De hele sfeer van rust, ruimte en vrijheid en samen zijn met gelijk gestemde mensen

Anonymous

from Netherlands, August 2020

"Cadeautje aan jezelf "

Ontzettend genoten en ontspannen! Hele goede lessen en fijne accommodatie.

Hanka Brands

from Netherlands, March 2020

"Helemaal jezelf mogen zijn en er met meer uitkomen"

Kelly is een geweldige teacher met aandacht voor alles en iedereen. Zelfs als onervaren yogi heb ik genoten van de groei die ik maakte met yoga. Het heeft me veel ruimte in mijn lijf gebracht waardoor ik meer in balans ben gekomen en ontspannen naar huis ben gegaan. Nu weet ik ook zeker dat yoga bij mij past en me de mogelijkheid geeft om te groeien.

Anonymous

from Netherlands, March 2020

"Heerlijk retreat"

Een yoga retreat bij Kelly is echt een aanrader. Ze wil het graag naar je zin maken en dat merk je in alles. Super mooie authentieke boerderij locatie, eigen comfortabele kamer met bedstee, hele fijne yoga lessen en super lekker eten! Groetjes Jorien

Nienke Dekkinga

from Netherlands, March 2020

"My First Yogaretraite"

Mijn eerste yogaretraite had ik afgelopen weekend bij Kelly. Van te voren best een beetje spannend. Zeker daar mijn eerste en enige ervaring met yoga niet fantastisch was. Maar ik had echt behoefte aan rust en een moment voor mijzelf.

En dat heb ik gekregen. Bij aankomst een warm welkom, op een unieke locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld zonder dat je het gevoel had in een keurslijf te moeten lopen.

Er was ruimte voor jezelf maar het was ook heerlijk om op te gaan in de groep.

Al met al een gedenkwaardige eerste kennismaking met een yogaretraite, zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal bij de goede zorgen van Kelly en haar moeder Desirée.

Wieke Hamersma

from Netherlands, March 2020

"Super ervaring"

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en vond t best spannend. Maar het was een super fijne ervaring. Alles heel goed verzorgd en Kelly doet het heel goed!

Andrea Slot

from Netherlands, October 2019

Super ontspannen, alles was ok.

Kelly geeft veel ruimte.

Ik vond alles gewoon leuk!!

Loes Van Egmond

from Netherlands, October 2019

"Fijne retreat"

Kelly is een hele fijne docent en heeft een prettige aanpak. Weekend was heel fijn, heerlijk eten en voldoende tijd voor eigen invulling.

Linda Brandjes

from Netherlands, October 2019

"yoga voor ieder lijf"

Omdat Kelly constant benadrukt te luisteren naar mijn lijf en een pose te vinden om de juiste strekking te bereiken was dit een ultieme ervaring. Kelly heeft en deelt veel kennis over yoga en de filosofie er achter wat dit weekend een heerlijk cadeautje voor mijzelf was. Tijdens de yoga sessies en andere momenten van stilte vond ik weer connectie met mijn creatieve en liefdevolle zelf.

Het eten was ook tot in de puntjes verzorgd.

Anonymous

from Netherlands, August 2019

"Te strakke planning. Niet relaxed. Weinig flexibel"

De groep en de locatie

Anonymous

from Netherlands, August 2019

"Fijn weekend"

Fijne sfeer en goeie afwisseling in activiteiten. Kelly geeft prettig les en de omgeving was ook erg fijn! Wandeling was fijn.

Karin Van De Walle

from Netherlands, August 2019

"Terugkeer naar jezelf"

Kelly is een antastische instructrice. Deskumdig, flexibel, attent, zorgvuldig, warm. Genoten van de afwisselende lessen. De stiltewandeling was een mooi onderdeel in het programma.

Groep vrouwen was gezellig en easygoing. En het samen veganistisch eten was een bonus.

Debbie Smit

from Netherlands, August 2019

"Heerlijk weekend"

Heerlijk weekend gehad, alles klopte. Leuke groep, fijne en ontspannende yoga, stiltewandeling en heerlijk eten!

Evelijn Hess

from Netherlands, July 2019

"yoga weekend"

De yogalessen waren afwisselend, en het eten was heerlijk. Een mooie omgeving waar je echt tot rust komt mede doordat er geen radio en tv is.

Anonymous

from Netherlands, July 2019

"Retraite op historische plek"

Een schitterende locatie in een oud nonnen internaat. Slapen in een chambrette is een leuke ervaring .

Nathalie Reith

from Netherlands, July 2019

"Yoga met Kelly was heerlijk!"

De locatie is top, heerlijk rustig en echt even weg van het dagelijks leven. De chambrettes waar je in kan slapen geven je een nostalgisch gevoel. De yoga lessen zijn goed te volgen en helpen je helemaal te ontspannen!

Petra Boddé

from Netherlands, March 2019

"Yoga met Kelly"

Heel fijn weekend!

Fijne relaxte meditatieve yoga. Mooie locatie; eenvoudig, rustig en in bosrijke omgeving. Heerlijke vegan maaltijden. Goed verzorgd en een heel goede sfeer. Ruimte voor innerlijke verdieping. Bijzonder fijne ervaring!

Daphne De Bruin

from Netherlands, March 2019

"Rust en ontspanning in een sfeervolle omgeving"

Kelly is een relaxte yogadocent die je meeneemt in sessies waar je diep tot jezelf kunt komen. Met een mooie mix van yin, yang en meditatie had ik mij geen beter weekend voor kunnen stellen. Een fijne yogazaal, superlekker vegan eten en een prachtige omgeving in een bijzonder gebouw. De wandelmeditatie was een inspirerende ervaring. En met het slapen in de chambrette waande ik mij in het meisjesinternaat een eeuw geleden!

Lorien Meeken

from Netherlands, August 2020

"Top!"

Fijne yogalessen met goede instructies. Inspirerende coachingsessies. Locatie Oerboerderij is prachtig.

Michelle Kasbergen

from Netherlands, August 2020

"Aanrader! ook als dit je eerste retreat wordt."

Nog nooit eerder een retreat gehad, ook ben ik geen prof yoga.. maar dit is echt voor herhaling vatbaar!

De sfeer, de locatie, de begeleiding, de yoga, de mindfulness zorgde voor een mega ontspanning en bewustwording. Met het retreat wat als thema zelfliefde had kwam ik vanuit een onrustige periode en kon ik binnen no time stil komen te staan.

Spannend om voor een eerste keer zoiets te boeken, maar er was zoveel vrijheid en zo'n prettige atmosfeer dat ik me binnen no time op mijn gemak voelde.

Anonymous

from Netherlands, August 2020

"Tot rust gekomen met yin yoga in prachtige omgeving"

Gebalanceerd programma gericht op lichaam en geest met yoga, meditatie en coaching. Daarnaast genoeg vrije tijd om te lezen, te wandelen door de prachtige omgeving of te relaxen in de tuin. Het was prettig om een kamer met douche voor jezelf te hebben.

Lindy Prins

from Netherlands, August 2020

"Zeer geslaagd retreat, echt een aanrader!"

Een fijn en flexibel programma waarin ook ruimte is om zelf in te delen. Niks hoeft, alles mag. Daarnaast is het hebben van een eigen kamer echt heel fijn (was voor mij een vereiste om deel te nemen). Volledig ontzorgde week, heerlijk! Ik heb genoten van de yoga en ook de coachingsessies waren een mooie eye opener. Kortom; echt top!

Sandra Van Der Wal

from Netherlands, August 2020

"Een heel fijn verblijf!"

Het was mijn eerste retreat dus wist niet precies wat dit voor mij zou doen. Conclusie is dat ik mezelf dit vaker gun, ik vertrok met een ontspannen glimlach. Fijne locatie, fijne begeleiding en een goede balans tussen het programma en tijd voor jezelf. Een aanrader!

Mieke Plucker

from Netherlands, August 2020

"Verassende ervaring"

Het zeer relaxte gevoel dat ik had tijdens deze dagen. Het gevoel helemaal mezelf te kunnen zijn. Tevens waren het zeer leerzame dagen wat betreft de yoga, maar ook door de coachingsgesprekken van Jorien.

Petra Bergs

from Netherlands, August 2020

"Heel fijn"

Liefdevolle verzorgende gastvrijheid en rust