Wandel naar Jezelf

Wandel naar Jezelf organizes hike holidays with a reflection element in the Netherlands and abroad. Besides that here are quiet walks and retreats.

Yoga Retreats (3)

Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

Instructors (1)

An Paridaen

An Paridaen is coach, trainer, docent yoga en meditatie en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Zij begeleidt je tijdens haar retreats op professionele wijze. An is zeer geoefend in het gecommitteerd luisteren naar jouw concrete vragen en zorgt voor een ontspannen en veilige omgeving. ´Dat is een voorwaarde om goed uit te rusten, aan je te laten bijdragen en nieuwe inzichten te krijgen´, aldus An. Een coach traject na afloop, om je te blijven bekrachtigen in waar jij op uit bent, behoort tot de opties.

Reviews (7)

Amj Blaakman

from United States, November 2018

"Fijn!"

De ideale mix van stilte prgramma in een groep. De combi van meditatie en meditatie in de gebedsdienst, yoga+

Yoga en wandelen maakte dat ik op allerlei manieren de stilte kon beleven.

De openbaring dat de nonnen ook vipananassa tijdens en na de gebedsdiensten doen waardoor er iets gezamenlijks ontstond bij mij met de nonnen, terwijl de nonnen hun eigen leven en werken hebben buiten de gasten. Het wandelen in stilte in een prachtige omgeving met een fijne groep en goede ervaren begeleider heeft bij mij mooie herinneringen nagelaten! Bedankt An Paridaen!

Anonymous

from Netherlands, October 2018

Jacquelien Flipse

from Netherlands, October 2018

"een ervaring waar je nog lange tijd op kan teren"

respectvolle manier waarop iedereen met elkaar omging, de fijne oefeningen en een heerlijke combinatie tussen stilte in jezelf en met elkaar plezier maken

Marianne Van Dongen

from Netherlands, July 2018

"Inspirerende stilte retraite "

Afwisselend aanbod yoga, wandelen , meditatie. De stiltedagen, de fijne locatie, gastvrijheid van de monniken,mogelijkheid tot kerkbezoek. Schitterende natuur in omgeving. Fijne gastvrouw Elisabeth van de abdij. Persoonlijke benadering en goede organisatie van groepsleidster An. De grootte van de groep ( 10 is voldoende )

Anonymous

from Netherlands, March 2018

Zeer bijzondere ervaring

Anonymous

from Netherlands, March 2018

"Na vier dagen een ander mens"

Wandelen, de groep, de rust, de locatie, de zusters, de yoga en de meditatielessen

Testimonials (5)

Femke

Wandel naar Jezelf

De retraite voelde voor mij als een reis naar binnen waar ik van alles in mocht ontdekken: moois en minder mooie dingen. Maar gaande weg, voelde ik steeds meer: het is goed, en groeide er een diepe vrede in mij die ik nu nog koester. Ik weet dat ik deze kan vinden in mijzelf. De retraite heeft mij daar de ruimte voor gegeven.

Karina

Wandel naar Jezelf

Hele bijzondere ervaring, niet in woorden te omschrijven, dat kan je alleen zelf ervaren . Ga het ervaren!

Marie-José

Wandel naar Jezelf

Ik heb een fijne midweek gehad op Terschelling; heerlijk gewandeld en uitgerust. De organisatie/begeleiding van An was goed en het verblijf op de Volkshogeschool was top!

Laura

Wandel naar Jezelf

Een heerlijke week in een prachtige omgeving die voor mij in het teken stond van rust en dichtbij mezelf zijn.

Sonja

Wandel naar Jezelf

Een perfecte herfst-break in de rust en natuur van Terschelling; met (voor wie wil) mogelijkheid voor verdieping/coaching.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www:8000

Logging out

of Tripaneer websites