Wandel naar Jezelf

Wandel naar Jezelf organizes hike holidays with a reflection element in the Netherlands and abroad. Besides that here are quiet walks and retreats.

Instructors 1

An Paridaen

An is een coach, trainer, docent yoga en meditatie en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Al vroeg maakte ze met haar vader lange wandelingen in de omgeving; over de dijken, door de polders en langs kreken. Op haar 15e werd dat een trektocht in Noorwegen. Vele trektochten volgden; in de Alpen, in de Pyreneeën, met vrienden en later ook met haar gezin. Altijd al was zij op zoek naar zingeving, naar de spirituele kant van het leven.Na werk in het onderwijs en ruimtelijke ordening, heeft An uiteindelijk twee zaken met elkaar gecombineerd; het wandelen en de zingeving.

Reviews 3

Marianne Van Dongen

from Netherlands, July 2018

"Inspirerende stilte retraite "

Afwisselend aanbod yoga, wandelen , meditatie. De stiltedagen, de fijne locatie, gastvrijheid van de monniken,mogelijkheid tot kerkbezoek. Schitterende natuur in omgeving. Fijne gastvrouw Elisabeth van de abdij. Persoonlijke benadering en goede organisatie van groepsleidster An. De grootte van de groep ( 10 is voldoende )

Anonymous

from Netherlands, March 2018

Zeer bijzondere ervaring

Anonymous

from Netherlands, March 2018

"Na vier dagen een ander mens"

Wandelen, de groep, de rust, de locatie, de zusters, de yoga en de meditatielessen

Testimonials 5

Tineke

Wandel naar Jezelf

Dit weekend (3-Daags Stilteweekend met Yoga en Meditatie in het Sint Lioba Klooster in Egmond-Binnen, Nederland) was een weldaad voor mijn lichaam en geest. Ik heb er erg van genoten!

Geert

Wandel naar jezelf

Een heerlijke retraite op een prima locatie met een fijne begeleiding. Een mooie gelegenheid om tot jezelf te komen.

Vivian

Wandel naar jezelf

Een heerlijk ontspannen weekend met mooie mensen op een geweldige locatie in een prachtige omgeving. Met veel ruimte voor waardevolle gesprekken, yoga en meditatie. Een aanrader!

Goedele

Wandel naar Jezelf

Kerst beleven vanuit zijn echte betekenis in stilte en rust en met liefdevolle mensen rond je heen, het was een zeer hartverwarmende en waardevolle ervaring . Dankbaarheid is het geheugen van het hart, ik draag het met me mee! Namasté

Katinka

Wandel naar Jezelf

Ontbijt, wandelen in stilte. Ruimte voor meditatie en yoga, contact en ontspanning. Voor mij mooie ingrediënten tot bezinning met een glimlach.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www03 - 8006