Villa Retreats Europe organizes various yoga, meditation, Mindfulness and detox retreats in the Netherlands and Europe.

Yoga Retreats (3)

Login to save to your favorites
Login to save to your favorites

3-Daags Yoga Weekend in Vlodrop

November 5-7 | December 17-19, 2021
Login to save to your favorites

3-Daags Yoga Weekend in Renesse

November 5-7 | November 19-21, 2021

Reviews (14)

P.g.m. Triesscheijn

from Netherlands, August 2021

"goed hotel"

mooie lokatie

prachtige omgeving

wellness van hotel is goede toevoegging

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Het perfecte weekend!"

De manier waarop de yoga en meditatie lessen werden verzorgt, de prachtige wandelingen werden begeleid en (persoonlijke) gesprekken werden gevoerd, de heerlijke sappen en soepen en het fijne hotel in een prachtig mooi groene omgeving met fijne wellness!

Bernadette Molier

from Netherlands, July 2021

"Heerlijke dagen!"

Ik wist van de tevoren niet of het iets voor mij zou zijn, met onbekende een weekend een programma draaien. Mede door de"juf" Mariken Fliervoet en de mededeelnemers was het boven verwachting. Veel vrije tijd en een mooi programma. Waarin alles goed was en je eigen ding kon doen. Wel praten, niet praten, wel meedoen of niet meedoen. Ik ga het zeker vaker doen. Mariken is een bijzondere vrouw met veel kennis en bijzondere aandacht voor iedereen.

Anonymous

from Netherlands, July 2021

"Jammer"

Mooie omgeving

Helma De Winter

from Netherlands, June 2021

"Volgend jaar weer!"

Fijne ervaring: we kwamen voor ontspanning en rust en dat is zeker gelukt. Het sapvasten was leuk om een keer ervaren te hebben.

Anonymous

from Netherlands, September 2021

"Excellent Trip"

Postives:

The group was small but a nice gorup of people. The yoga was relaxing and there was no pressure. It was a great mix of yoga, free time and being in the group. Jeanet did a great job to make everyone feel comfortable, the hotel was great - especially the food. The location was fantastic with a 5 minute walk to the beach and even seals to see!

Ursula Schweitzer

from France, August 2021

"Renesse yoga retreat"

The location next to the beach was excellent, the small group size was also very convenient & easy going. The hotel staff was very friendly and helpful, the parking was great so close and not expensive at all for this location.

The teacher was very skilled, attentive to everyone's needs and gave helpful information about the Yin yoga practice.

Anonymous

from Netherlands, August 2021

"Geweldige ervaring! "

Ik had nog geen ervaring met yoga maar dat is ook niet nodig. Iepke legt alles goed uit en let erop dat iedereen zijn eigen grenzen bewaakt. Mijn lichaam en geest zijn steeds weer meer in balans gekomen. Daarnaast was de groep ook vol met vriendelijke mensen. Het hotel was ook uitstekend en heerlijk bij het strand. Al met al geweldig!

Anonymous

from Netherlands, July 2021

"Heerlijk ontspannen weekend"

Ik heb een heerlijk ontspannen weekend gehad! De yogalessen waren ook heel fijn. Ik had nog niet eerder van Do-In yoga gehoord (en als een bepaalde yogavorm je voorkeur heeft, is het misschien aan te raden het van tevoren checken), maar het was een hele ontspannen vorm van yoga. Verder een top-locatie aan het strand! Twee lessen met mooi weer op het strand kunnen doen.

Ruud Beukers

from Netherlands, August 2020

"Aanrader "

Mariken Fliervoet, naam kan ik hierboven niet vinden. Top instructrice, echt geweldig. Ze doet het super en is erg duidelijk en helpt als het even niet lukt. Echt een persoon die weet wat ze doet en waar ze mee bezig is. Heb echt een fantastisch weekend gehad.

Vivian Geurts

from Belgium, August 2020

"Heerlijke retreat voor in de zomer"

Mooie lokatie met gezellig eetgedeelte en prachtige terras en buitentuin. Het is een topplek om zomers een yogaweekend te volgen. Hebben heerlijk buiten yoga gehad en ook lekker buiten kunnen eten en genieten van de zon. De yogalessen waren een mix van diverse yogastijlen, heerlijk.

Ook parkeren is bijna gratis.