Sunny Mind Travel

Sunny Mind Travel offers special mindfulness & yoga and lodges, holiday rentals, in Sardinia.

Reviews 1

Testimonials 4

4 English Friends

Sunny Mind Travel

We booked our own yogatrip at Sunny mind travel. We stayed in the lovely Beach lodge with the most stunning view. Toni cooked every day for us and it was delicious. Monique gave us the most relaxing yoga sessions in the yogahut and showed us the ancient city Sant Antioco. Fully charged we went home thinking we have to do this more often.

Brigitte

Sunny Mind Travel

De mindfulness, yoga en meditatie reis naar Sardinië heeft mij veel inzichten gegeven. Zodra ik bij Monique en Toni aankwam voelde ik een enorme warmte, niet alleen van de zon maar van de warmte die Monique en Toni uitstralen waardoor ik me heel erg op mijn gemak voelde. Mijn verblijf was in een heerlijke omgeving en heb super workshops gevolgd waarbij ik weer helemaal bij mezelf kwam, het eten van Toni was heerlijk wat kan die man koken.

Ik ga zeker volgend jaar terug maar dan geen 5 dagen maar iets langer om ook de omgeving te verkennen. Bedankt Monique & Toni voor jullie gastvrijheid

Caroline

Sunny Mind Travel

Monique, wat ben je een lief, warm en koesterend mens! Met heel mijn hart wil ik je bedanken voor de intens mooie ervaringen en lessen die je me hebt gegeven en geleerd. Je luisterend oor, je vriendelijkheid, je compassie en warmte hebben mijn verwrongen en pijnlijke lichaam en geest weer ruimte gegeven, ontdooid. Je oefeningen zijn heerlijk en je begeleiding vormt een perfecte eenheid. Ik was bang te voelen, van mezlef te houden, maar bij jou voelde ik me veilig en gedragen. Ik vind je bijzonder. omdat je niet oordeelt, veroordeelt en ieder in zijn waarde laat. Door jou heb ik mijn gevoel weer ontdekt, dat diep was weggestopt onder een dikke laag beton.Ik ervaar ruimte, lucht en liefde bij jou. Helderheid in pure vorm. Je hebt me laten voelen dat ik er mag zijn en geleerd dichter bij mijn verkreukelde ik te komen. Ik voel dat ik gegroeid ben. Je hebt me een spiegel voorgehouden en ik heb meer respect en liefde gekregen voor mijzelf. Het grote probleem dat een terugkerende rol speelt in mijn leven heb jij ontrafeld en handvatten gegeven om het op te pakken. Thuis zal ik verder gaan met dit alles. Ik heb weer levenslust gekregen maar bovenal geloof! Dank!

Naomi

Sunny Mind Travel

Even tijd voor mezelf weekje! Wat een heerlijke plek hier, het waren 5 onvergetelijke dagen! Roberto haalde mij op van het vliegveld en van Monique, de twee hondjes en katten kreeg ik een warm welkom en meteen een fijn gevoel. Mijn eigen kleine huisje, de Beach lodge, waar ik de prachtige zonsondergang en tegelijk een heerlijk diner bij opat. Jeetje mina wat kan die Toni koken! De sessies met Monique zijn verhelderend, geven nieuwe inzichten, beter adem halen, tai chi, weer adem halen en fijne gesprekken.Ontspanning, daarvoor was ik hier en het voelt goed. Te voet richting zee, wat prachtig en rustig. Weer een heerlijk diner van Toni en en zelfgestookte likeur na, favoriet is Mandarijn. Alhoewel die aarbei met chillipeper is ook wel erg lekker. Een tocht van 3 uur te paard, wat een mooie uitzichten, baaitjes, blauw water, prachtige huizen, mooie natuur. Wel spierpijn uiteraard. Maar dan was daar Marcella, ze gaf me een heerlijke massage en ik ben weer helemaal zen. Even tijd voor mezelf, dat is zeker gelukt. Heerlijk de stilte, de warme zon, de geluiden van de wind, de lieve hondjes en poes die mij kwamen opzoeken en gezelschap gaven. En vooral Monique, wat een fijn mens om te leren kennen en van te leren en Toni met zijn heerlijke gerechten en likeurtjes.

Ik heb het hier ontzettend fijn gehad, ook met mezelf, dank!

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www02 - 8004