Seven Yoga Retreats heeft als missie om de balans te herstellen, je leren juiste keuzes te maken, terug energie te krijgen en je grenzen te leren bewaken.

Yoga Retreats (1)

Login to save to your favorites

Instructors (1)

Katrien Peeters

Reviews (2)

Corine Koops

from Netherlands, October 2020

"Een prachtige plek waar je volledig tot rust komt"

Het was zeer bijzonder om op de berg bij Katrien en haar man te mogen verblijven. Afgeschermd van de bewoonde wereld en volledig midden in de natuur. Onder vakkundige begeleiding van Katrien kon ik helen en weer in mijn kracht komen na een heftige periode in mijn leven. Een mooie plek als je meer zoekt dan alleen yoga. Veel aandacht voor gezond eten, meditatie en een persoonlijk gesprek.

Laura Jans

from Netherlands, August 2020

"Hele fijne retraite bij lieve mensen op prachtige locatie"

De retraite bij Katrien en Fre is net zo fijn of zelfs fijner dan de beschrijving doet lijken. Katrien en Fre zijn ontzettend lieve, gastvrije mensen die duidelijk veel ervaring hebben met het ontvangen van, en zorgen voor gasten. Ik voelde me heel erg op mijn gemak! De kamer en badkamer die ik mocht gebruiken waren zeer comfortabel en schoon. Het uitzicht vanaf het huis en het plateau waarop de yoga en meditaties worden gedaan is fantastisch en geeft je gelijk een gevoel van rust. De balans tussen activiteiten en tijd voor jezelf was precies goed o.a. door de siesta in de middag. Het eten was superlekker en gezond, en je krijgt een mapje mee met alle recepten die je tijdens de retraite hebt gemaakt/gegeten.

Katrien geeft ademhalingsoefeningen en meditaties die je thuis ook kunt blijven doen. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en heb veel inzichten gekregen over hoe ik thuis bewuster kan leven (ook qua voeding). De honden maken de retraite compleet door het geven van wat extra steun en liefde.