SanaYouYOGA

SanaYouYOGA specializes in yoga that is based on the principles of Critical Alignment. They also offer Yin yoga, Flow, restorative yoga and therapy for the back

Instructors 1

Paul Braaksma

Paul geeft al meer dan 25 jaar Critical Alignment Yoga en Therapie en is als senior docentenopleider verbonden aan Critical Alignment Instituut in Amsterdam. Hij geeft dagelijks les in zijn eigen School voor Yogasana’s en verzorgt regelmatig weekend workshops en deed eens per jaar een yogaweek in Frankrijk. Nu de yogaweek in Frankrijk dit jaar niet doorgaat, neemt Paul ons in het najaar mee naar het meest pittoreske deel van Italie! Een inspirerende yogavakantie op het Italiaanse platteland. Actief en ontspannen onder de Italiaanse najaarszon, te midden van rust en natuurlijke schoonheid.

Reviews 2

Martine Creemers

from Netherlands, May 2018

"Een week met aandacht... "

Naast de prachtige locatie en het geweldige eten (complimenten voor de kok) was het een week die ook wat betref het programma met veel aandacht in elkaar is gezet. Sandy (docent) is een zeer prettig en deskundig persoon die je meeneemt in het programma van inspanning en ontspanning. Het programma liet je alle vrijheid ervaren wanneer je een weekje voor jezelf hebt geboekt. Ik heb deze week met alle aandacht voor body & mind als een zeer fijne investering in mezelf ervaren. Zeer aan te raden!

Paulet Lesquillier

from Netherlands, February 2018

"Mooie en bijzondere ervaring"

Goed programma, fijne lessen, heerlijk eten, heerlijk eten

Testimonials 1

Theo Bloks Netherlands

Studio Sanayou Facebook page

Trots! De studio blijft maar groeien door het prettige lesgeven en de unieke yoga methode die in Heerde wordt gegeven. Schrijf je in voor een proefles en ervaar het zelf!

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www03 - 8007