"We don't use the body to get into a pose, we use the pose to get into the body"

Reviews (5)

Jana Geerinckx

from Belgium, June 2021

"Zeer leuke ervaring"

Het was mijn eerste yogaretreat en onmiddellijk een zeer aangename ervaring. Heel fijn dat we met zo'n klein groepje waren. De yogasessies op zich vond ik zéér fijn. De rustigere varianten van yoga zijn helemaal mijn stijl en Eveline, de yoga-instructrice deed dat ook heel goed! We hebben lekker eten en ook veel nieuwe smaken kunnen proeven. Het ontbijt was telkens rijkelijk en verzorgd. De uitbaters van B&B De Notelaar zijn ook zeer gepassioneerde mensen, wat het boeiend maakt.

De kamers waren proper, de accommodatie op zich heel netjes en een yogaruimte waar je alleen maar kunt van dromen.

De kruidenwandeling die we maakten was ook een leuke ervaring en heel ontspannend.

Zéker voor herhaling vatbaar!

Erik Geels

from Netherlands, August 2020

"Heerlijke veelzijdige ervaring"

De combinatie van yoga met uitzicht op de natuur, de kennisoverdracht over verantwoorde voeding ook tijdens de kruidenwandeling en het eten en ten slotte de gastvrije ontvangst van Bart en Els met hun mooie B&B. Veel inspiratie opgedaan!

Alexandra Keirsebelik

from Belgium, August 2020

"Rustgevend, gezellig en lekker"

Een heel fijne en mooie omgeving om te wandelen, yoga te doen en op adem te komen. De B&B is knap gerenoveerd en straalt warmte uit. De yogalessen zijn heel toegankelijk en persoonlijk, én vinden bovendien plaats in een prachtige zaal met uitzicht op de omliggende velden. Een plons in de zwemvijver is zeker aangeraden. Je zal ook nooit met honger van tafel gaan. De eigenaars van de B&B weten zoveel van de omgeving waarin ze wonen dat het echt een avontuur is om met hun te gaan wandelen. Kortom; over de ganse lijn een aanrader!

Jonas Deilgat

from Belgium, December 2019

"Helemaal ontspannen"

Het weekend ging m'n verwachtingen ver te boven. Wat zenuwachtig aangekomen op vrijdagavond omdat ik op m'n eentje ingeschreven was, maar ben onmiddellijk warm onthaald door Eveline waardoor ik direct op mijn gemak zat en klaar was voor de goed verzorgde yoga-sessies.

De eigenaars van de bed & breakfast zijn nauw betrokken bij het weekend en verzorgen ook enkele activiteiten, waardoor je een heel gezellige en familiale sfeer krijgt. Een absolute meerwaarde.

Susan Schmahl

from Netherlands, December 2019

"Geweldig weekend!"

Een heel mooi weekend gehad (met m'n dochter) bij Bart en Els, we hebben ons zeer welkom gevoeld! Met heerlijke yoga van Eveline!