Lighthouse Works

Lighthouse Works provides yoga and mindfulness retreats, detox programs, treatments, and customized packages for personal growth.

Yoga Retreats (4)

Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

3-Daags Mindfulness Yoga Weekend op de Veluwe, Nederland

Dec | Feb | Mar | Apr | May | Jun, 2018–2019
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

3-Daags Detox Yoga Weekend op de Veluwe, Nederland

Jan | Feb | Mar | Apr | May | Jun, 2019

Instructors (10)

Nadine Muller

Na ruim 10 jaar in de dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik op een gegeven moment te gaan doen wat ik echt leuk vind. Maar wat was dat dan? De zoektocht die daarop volgde is er één die mij tot nu toe veel persoonlijke groei en voldoening heeft gebracht, en er voor heeft gezorgd dat ik meer waardeer wat ik ben dan wat ik heb. Wat blijft is de overkoepelende noemer van “nu hier zijn”. Dus echt Nu Hier Zijn. Ik streef er naar om alles met aandacht te doen. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, een echt luisterend oor als masseuse en gastvrouw.

Suus de Jong

Ik combineer met veel plezier mijn werk als freelance projectmanager met het geven van yogalessen op verschillende plekken. Ik volgde mijn Ashtanga yoga-opleiding bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. In eerste instantie om meer kennis op te doen voor mijn eigen ‘practice’ maar al snel ervoer ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en andere te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Yoga is hard werken en zalig! Door het Lighthouse team ben ik aangestoken om ook massage opleidingen te volgen. Wauw, weer zo’n mooie aanvulling.

Karen Schilder-Van Der Meer

Toen ik mij een poos geleden helemaal niet meer op mijn plaats voelde in mijn functie, volgden jaren van verdieping. Het begon allemaal met goed naar mijzelf luisteren; ‘wat wil ik en wat heb ik nodig?’ Via opleidingen en zelfonderzoek kon ik mijn ideale leven en werk steeds meer vormgeven. En toen kwam Lighthouse Works op mijn pad. Een prachtig concept waar ik mij meteen mee kon vereenzelvigen. Het draait allemaal om de kracht van het zelf herstellend vermogen van onze deelnemers en daar biedt het Lighthouse Works Team met open armen een geweldige ruimte voor!

Lot Halsema

Na 10 jaar voor de klas in het basisonderwijs in Amsterdam ging er bij mij iets kriebelen, ik had zin me verder te ontwikkelen. Yoga met kinderen was het begin en nu geef ik yoga en mindfulness trainingen aan volwassenen en kinderen, ik masseer en sta nog twee dagen voor de klas. Allemaal heerlijk werk en lekker afwisselend. Bij Lighthouse Works werken sluit hier perfect op aan!

Bea Kalter

Mijn werk voor Lighthouse Works voelt niet als werk, maar als vervulling. Met heel veel plezier geef ik yogalessen en mindfulness-trainingen en -coaching aan volwassenen, jongeren en kinderen. Ik help je graag om (weer) in verbinding te komen met je eigen lichaam, je authentieke zelf en je eigen wijsheid. In Castricum combineer ik mijn werk als docent en coach met freelance schrijfwerk en verzorg ik de redactie van boeken over yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop je te ontmoeten tijdens een van de Lighthouse Works Weekenden!

Tessa Overmars

Na een decennium in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, heb ik de gevolgen ervaren van uit balans zijn en kwam daardoor in aanraking met yoga. Dit betekende een omslag en het begin van een nieuw pad waarbij ik veel meer vanuit mijn hart en met passie kon leven. De jaren daarna volgde ik diverse opleidingen in binnen- en buitenland in yoga, mindfulness, coaching en massage. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen en wil hen helpen hun balans te vinden. Mijn wens is hierbij mensen te enthousiasmeren en inspireren.

Barbara Bouwman

Bij Lighthouse Works deel ik alles wat ik inmiddels in mijn rugzakje heb verzameld graag met jou. Vanaf mijn 18de reisde ik de wereld rond als duikinstructrice. Ik wilde ook de binnenwereld ontdekken en studeerde af als arbeids-en organisatie Psychologe. De 5 jarige Hatha Raja Yogaopleiding liet mij inzien dat je juist moet afleren om tot de kern komen. En met NLP kom ik nóg een stapje dichterbij. Het is mijn passie om een ander dichter bij zijn kern te brengen. Dat doe ik door het geven van yoga, coaching en massage. Er is overvloed om te stralen, delen en te ontvangen.

Natalie Dalmeyer

Rond mijn 22ste kwam ik voor het eerst in aanraking met Bodywork in de vorm van een stretching klas bij een zeer deskundige lerares. Ik was betoverd ,ik kon negatieve gevoelens via beweging loslaten! Ik was hier door geraakt en geïntrigeerd en heb vervolgens bij diverse leraren Yoga bestudeerd, zowel vanuit traditioneel oogpunt als de westerse benadering van Critical Alignment. Biomechanische Alignment heeft mijn visie verder verfijnd. Mijn stijl van lesgeven is informatief, mindful en playful. Verder ben ik naast Reiki practitioner ook TRE provider.

Anne Wolfs

Jaren geleden kwam Anne in aanraking met Vipassana meditatie. Ze volgde een intensieve stilteretraite en was daarna ontzettend onder de indruk. Het was één van haar mooiste, als ook heftigste ervaringen ooit. Deze specifieke ervaring heeft haar de kracht van meditatie en stilte laten zien. Ze heeft de beoefening omarmt waardoor ze gelukkiger, lichter en bewuster leeft. Na verscheidene opleiding is Anne inmiddels Mindfulnesstrainer en ACT coach, aangesloten bij de VMBN.

Danielle

Mijn interesse voor yoga beoefening begon een aantal jaren geleden. In die tijd werkte ik voornamelijk als sport- en dansdocente en gaf daarin les aan zowel kinderen als volwassenen. Ik had een druk leven en ik zocht naar een manier om mijn lichaam en geest meer te ontspannen. Yoga bracht mij in die tijd heel veel, ik voelde dat er meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn geest werd rustiger. Ik werd zo enthousiast over wat yoga mij bracht, dat ik besloot de docentenopleiding Hatha Yoga te gaan doen. Naast deze opleiding volgde ik diverse opleidingen en cursussen om massages te kunnen geven.

Reviews (6)

Eugenie Du Long

from Netherlands, August 2018

"heerlijk yoga weekend."

leuke groep en prima docent

Bas Spekreijse

from Netherlands, March 2018

"Terug naar de essentie van yoga en mindfulness"

Op een heel prettige en rustige manier gegeven workshops van zowel yoga als mindfulness, met nadrukkelijk aandacht voor jouw eigen beleving, mogelijkheden en beperkingen. Heel goed gedaan wat mij betreft. Terug naar de essentie.

In directe omgeving ruimte om lekker te wandelen.

Marian Van 't Hoff

from Netherlands, October 2017

"Fijne en ontspannen retraite"

De yogalessen in de vroege ochtend zijn heerlijk om de dag te starten. Het mildvasten, dat gelukkig mogelijk is, is een bonus.

Anonymous

from Netherlands, July 2017

"Super fijn yoga weekend om even heerlijk tot ontspannen."

De yoga lessen en de groep

Lenie Berkhout

from Netherlands, June 2017

"Yogaretreats informeert mij foutief"

Light House weekend was perfect. De docenten relaxed. De locatie in Ermelo heerlijk.

De yoga-docenten begeleidden mij perfect en probeerden heel goed de fout van Yoga Retreats te herstellen. Ik mocht toch "gewoon" eten, echter dit was wel in mijn eentje en niet gezellig.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www:8000

Logging out

of Tripaneer websites