LaContessa wellness travel

LaContessa wellness travel works together with a group of experienced yoga teachers. One week to rest and to enjoy la bella Italia!

Yoga Retreats 0

Reviews 3

Jessica Marugg

from Netherlands, August 2017

"Ontspanning door inspanning"

Lotte zorgde voor verbinding, had oprechte interesse en haar lessen zijn in 1 woord; heerlijk!

Anonymous

from Netherlands, August 2017

" Perfecte balans, in 1 woord Héérlijk!"

De ontvangst was zeer hartelijk ik voelde me direct thuis. Mede door de aanwezigheid van de hond Luna.

Het eten was heerlijk en het programma perfect in balans. Voldoende ontspanning maar ook ruimte voor activiteiten. Ook werd goed ingespeeld op het warme weer door de verkoelende douche die door Arno werd geplaatst.

Testimonials 5

Marlie

LaContessa wellness travel website

Bedankt voor de geweldige week. Zo goed verzorgd, helemaal top. Ook een mooie innerlijke reis gehad. Een echte aanrader!

Groetjes, Marlie

Tessa

LaContessa wellness travel website

Zondagavond teruggekomen en ik heb nu al heimwee. Ik heb genoten van jullie gastvrijheid, het uitzicht, de sfeer en gezelligheid. De yogalessen waren heerlijk en de wandelingen prachtig. Absoluut een aanrader, bedankt voor alles!!!

Annette

LaContessa wellness travel website

Dit jaar mocht ik mijn jubileum beleven bij LaContessa: voor de vijfde keer op vakantie in het paradijs op aarde. En ik weet zeker dat er nog vele van deze vakanties zullen volgen. Een week vol geluk en genot, een week zonder zorgen en met gezelligheid. Mocht je nog twijfelen dan raad ik aan gewoon te boeken, dan kun je zelf ervaren wat ik hier in woorden probeer te omschrijven, maar wat nog best moeilijk is...

Hanneke

LaContessa wellness travel website

Lieve mensen van LaContessa, langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor een fantastische week. Alles wat julie vooraf beloven maken jullie meer dan 100% waar...in een woord geweldig! Voor iedereen die op zoek is naar een vakantie waar je alleen naar toe kunt, een absolute aanrader!

Loes

LaContessa wellness travel website

Ach, gewoon even laten weten dat ik ook dit jaar weer een weekje kom. Na diverse andere yogavakanties in o.a. Frankrijk en Portugal geprobeert te hebben weet ik het zeker, er is er maar een echt top! Wat een kwaliteit, gastvrijheid en schitterend landgoed. Ik tel de dagen...

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www02 - 8004