Kundalini Yoga 't Gooi

Tijdens hun retraites komen yoga, bewustzijn en voeding samen; een prachtige combinatie om blokkades los te laten en je lichter en vitaler te voelen.

Instructors 2

Jacqueline Evers

Jacqueline Evers is Kundalini yogadocent en geeft yoga aan beginnende en ervaren yogi’s. Ze werkt sinds 2004 als psycho- en hypnotherapeut. Wat Jacqueline toevoegt aan de traditionele yoga en mindfulness retraites zijn werkvormen die ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschoold in bewustzijnsontwikkeling, familieopstellingen, voice dialogue, Zen meditatie, Vipassana, Kundalini yoga en Healing Tao. Jacqueline neemt je mee in een mooie reis naar binnen, een reis die je leven verandert. Met yoga, meditaties, visualisaties, schrijfopdrachten, stilte en zelfreflectie.

Marianne van den Heuvel

Marianne is gecertificeerd Raw Food Chef en Ayurvedisch voedingsdeskundige. Ze neemt je mee in de wereld van plantaardige voeding. Ze verzorgt kookworkshops en helpt je op weg om elementen hiervan mee te nemen naar huis. Haar focus ligt op levenskracht en bewustzijn over voeding en de effecten daarvan op je lichaam en geest. Tijdens de retraites van Kundalini Yoga ´t Gooi komen yoga, bewustzijn en voeding samen; een prachtige combinatie om blokkades los te laten en je lichter en vitaler te voelen.

Testimonials 5

Angela Kilcoyne Netherlands

Jacqueline Evers LinkedIn page

Following pneumonia, a friend insisted that I start Kundalini Yoga to improve my breathlessness and overall fitness. This is the oldest form of yoga which focuses on breathing, poses, meditation and chanting. Oh no! Chanting? After 5 months, I have to admit, thanks to Jacqueline and her down to earth approach, I too am happily chanting in the lessons and have greatly improved my breathing and lung function. I am also more toned and feel generally calmer. A convert, who highly recommends Jacqueline and Kundalini Yoga!

Liesbeth Kasperink

Kundalini Yoga 't Gooi

Kundalini Yoga heeft mij meer gebracht dan dat ik ooit had verwacht. Op zich was ik wel gelukkig, maar altijd druk, geen tijd voor mezelf. Druk maken om andere mensen, maar ikzelf was niet belangrijk. Nu, na 1 week op Ibiza geweest te zijn, omringd met allemaal nieuwe onbekende mensen, voelde ik de totale ontspanning. Rust, geluk, liefde, maar ook verdriet, avontuur, en verbondenheid. Samen met Jacqueline, Marianne en de 7 'onbekende' mensen, werden al op de eerste dag vertrouwd. Allemaal ons eigen proces, maar ook zo één geheel. Dit gun ik iedereen die zichzelf (een beetje) kwijt is. Dank voor deze fantastische week. Het gaat mij helpen voor de rest van mijn leven.

Sandra

Kundalini Yoga 't Gooi

Soms gebeuren er dingen in je leven, die diep ingrijpen en waardoor je uit balans raakt. Zo was het ook voor mij. Ik was gespannen, onrustig en zat grotendeels in mijn hoofd. Het was een grote stap alleen op vakantie te gaan, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan.

De kennismaking met Kundalini Yoga was liefde op het eerste gezicht. Een prachtige combinatie van lichaams- en ademhalingsoefeningen tijdens het ochtendgloren. Ook het zingen van de mantra’s, met gitaar, waren een bijzondere ervaring. De andere werkvormen die Jacqueline gedurende de week gebruikte, gaven een inkijk op de issues die aandacht verdienen. Confronterend maar heel leerzaam. Jacqueline is een topcoach en yogi, die rust uitstraalt en het beste in mensen naar boven haalt. Ik ben fan!

Ik ben heel eerlijk, maar ik stond een beetje sceptisch tegenover het vegetarische eten, maar Marianne heeft dit binnen een dag om zeep geholpen. Wat een fantastisch eten. Stuk voor stuk schilderijtjes van borden, met een verscheidenheid aan smaken en belevingen. Als Marianne een restaurant in Nederland zou openen zou ik vaste klant zijn!

Natuurlijk was er ook tijd om te ontspannen samen met de andere deelnemers. Even lekker naar een dorpje om na het winkelen op een terrasje neer te ploffen. Een heerlijke boottocht naar een klein baaitje met een plons in het azuurblauwe water. Of naar de bekende hippie markt op het eiland. Een welkome afwisseling naast het programma.

Een week om nooit te vergeten: van gespannen, onrustig en in het hoofd naar ontspannen, rustig en alles weer voelen stromen. Dankjewel Jacqueline, Marianne en niet te vergeten Joost voor jullie bijdrage in deze verandering. Kom maar op toekomst!

Edo

Kundalini Yoga 't Gooi

Toen ik op Ibiza kwam, tijdens de retraite van 8 t/m 13 juli, was ik moe en mentaal zat ik overvol. Fysiek had ik allerlei vormen van pijntjes en scheutjes. Emotioneel was ik heel erg gesloten en in mezelf. Toen ik hier kwam, het eerste wat ik had was verborgen weerstand. Een grote groep met vrouwen, daar kwamen allerlei basispatronen bij mij naar boven. Dat heb ik op een gegeven moment losgelaten. Wat ik ervaren heb is energie of noem het liefde. Dit gebeurde door te zijn en door me te laten dragen door het moment en de groep.

Ik merk door alle oefeningen en de intensieve sessies dat ik weer een jasje uitgedaan heb. Mentaal ben ik helemaal leeg, ik sta weer helemaal open, ik ben gereset. Fysiek voel ik me ijzersterk. Emotioneel heb ik een aantal doorbraken kunnen maken. En daar ben ik ontzettend trots op. Dat had ik niet kunnen doen zonder de aanwezigheid van de groep, en de plek, maar ook de begeleiding van het team. Want daar zat zoveel zorgvuldigheid en liefde in. Ik heb heel veel trainingen gevolgd de afgelopen 20 jaar, maar dit far out voor mij de meest waardevolle tot nu toe en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik kom zeker terug. Ik kan het iedereen aanbevelen en vooral mannen. Wees niet bang voor die vrouwen, want ze zijn eigenlijk wel heel lief.

Mireille

Kundalini Yoga 't Gooi

Ik had een drukke tijd achter de rug, eigenlijk wel een aantal drukke jaren. Veel strijd ook met mezelf in die tijd. Ik heb de kans genomen om hier op de retraite op Ibiza te zijn van 8 t/m 13 juli. Ik was erg geïnteresseerd in yoga en meditatie, maar dat was er nog niet van gekomen. Ik had geen ervaring met yoga en meditatie, dit was de eerste keer. En dat is me heel goed bevallen. Heel erg fijn. Fijne begeleiding. ’s Morgens vroeg opstaan met yoga en meditatie. Fijn voedsel, we hebben heel natuurlijk gegeten met groente en fruit. Het was even wennen om geen koffie en geen wijntje te drinken. Ik voel me nu echt sterk en stevig aan het einde van deze week hier. Ik kwam hier vrij gesloten, als een bloem. En ik voel me nu al een heel stuk geopend. Daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb nog heel veel dingen, waarvan ik denk daar kan ik nog wat mee doen, maar daar voel ik me sterk in. En daar wordt ik blij van. Wat ik ook mooi vindt is de entourage. Je bent weg uit je eigen omgeving en hier op het mooi Ibiza, hoe fijn is dat! Het heeft me heel veel rust en kracht gegeven. Daar ben ik heel erg blij mee. Een perfecte week op Ibiza!

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!