A link to reset your password has been sent to your email

Kundalini Yoga 't Gooi

Tijdens hun retreats komen yoga, bewustzijn en voeding samen; een prachtige combinatie om blokkades los te laten en je lichter en vitaler te voelen.

Yoga Retreats (2)

Remove from My Wishlist Add to My Wishlist
Remove from My Wishlist Add to My Wishlist

Instructors (2)

Jacqueline Evers

Jacqueline Evers is Kundalini yogadocent en geeft yoga aan beginnende en ervaren yogi’s. Ze werkt sinds 2004 als psycho- en hypnotherapeut. Wat Jacqueline toevoegt aan de traditionele yoga en mindfulness retraites zijn werkvormen die ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschoold in bewustzijnsontwikkeling, familieopstellingen, voice dialogue, Zen meditatie, Vipassana, Kundalini yoga en Healing Tao. Jacqueline neemt je mee in een mooie reis naar binnen, een reis die je leven verandert. Met yoga, meditaties, visualisaties, schrijfopdrachten, stilte en zelfreflectie.

Marianne van den Heuvel

Marianne is gecertificeerd Raw Food Chef en Ayurvedisch voedingsdeskundige. Ze neemt je mee in de wereld van plantaardige voeding. Ze verzorgt kookworkshops en helpt je op weg om elementen hiervan mee te nemen naar huis. Haar focus ligt op levenskracht en bewustzijn over voeding en de effecten daarvan op je lichaam en geest. Tijdens de retraites van Kundalini Yoga ´t Gooi komen yoga, bewustzijn en voeding samen; een prachtige combinatie om blokkades los te laten en je lichter en vitaler te voelen.

Reviews (1)

Johan Nooijen

from Netherlands, June 2018

"M’n eerste yoga retraite ervaring"

Ik wilde een antwoord op een relatief eenvoudige vraag, maar vertrok met veel meer inzicht in mij zelf

Testimonials (5)

Johan

Kundalini Yoga ´t Gooi

De reden om mee te doen aan deze retraite was dat ik een week wilde nadenken over m’n privé-situatie. Ik kon niet goed met overtuiging een besluit nemen waar ik 100% achter stond. Ik kon niet bij die emotie komen, wat te doen. Wat ik heb ontdekt is dat ik überhaupt niet goed bij mijn emotie kon komen. Ratio nam altijd de overhand. Hoe hard ik ook probeerde de ratio weg te drukken. Wat ik hier geleerd heb is dat ik dat moet accepteren en tegelijkertijd de emotie toe te laten. Wat dat voor mij betekent is dat ik beter in staat ga worden, althans realiseer dat zowel ratio als emotie naast elkaar staan. Door minder te controleren, plannen, problemen zoeken, kan het onverwachte gebeuren en kan ik die met de emotie en ratio wel aan. Vertrouwen op beiden. Jacqueline heeft een rustige manier van praten en begeleiden, waardoor de kern boven komt bij je en met doorvragen de essentie wordt geraakt. Het eten is vele malen beter dan ik had kunnen verwachten. Bij toeval wel eens vegetarisch gegeten, maar wat we hier te eten kregen was elke maaltijd weer een feestje. Super mooi gepresenteerd en heerlijke gerechten met veel kruiden en gevarieerdheid. Zo’n week zou voor iedereen goed zijn. Niet pas wanneer je tegen een muur bent gelopen, maar als vorming van je persoon. De sfeer in de groep was zodanig goed dat ieder de diepste emotie wilde en kon delen. Heel fijn.

Antje

Kundalini Yoga ´t Gooi

Ik heb me ruim op tijd bewust geplant opgegeven op deze retraite, omdat ik bij mezelf merkte dat ik keer op keer struikelde over een en dezelfde barriere. Ik wilde deze ‘in woorden vangen’ door te voelen, te beleven, inzicht te krijgen, wat het is en waarom. Ik had de wens eraan te weren, wilde nu de tijd gunnen. Wat ik heb ontdekt is dat de sleutel tot geluk bij jezelf ligt. Luister naar binnen. Ik heb geleerd met mijn gedachtes naar binnen te gaan, naar mijn hart te luisteren. Ik hoef niet weg te rennen. Het is juist een cadeau voor mezelf om in gezelschap met mezelf te zijn. Zoek het geluk niet bij anderen, maar bij jezelf is wat ik ook heb ontdekt. Door er bewust naar pijnplekken te gaan is bij mij weer nieuwe ruimte ontstaan om verder te gaan. Ik heb mijn vertrouwen gevonden! Ook al zit het even niet mee er is steeds een weg. Verandering betekent nieuwe vrijheid. Aan mij de keuze, hoe ik wil wandelen. De begeleiding van Jacqueline was heel fijn en invoelzaam. Zij is in staat haar gave te gebruiken en op elke situatie de juiste manier te vinden, er mee om te gaan. Zij stimuleert de enkele persoon en laat ons allen onderdeel uitmaken van een homogene groep. Ik hou heel erg van haar prettige stem, vrolijke uitstraling. Diepgang waar nodig verdiepen en ruimte laten voor genieten, luchtigheid en humor. Het lekkere gezonde eten, met veel liefde en oog voor detail door Marianne bereid heeft het plaatje rond gemaakt. De samenwerking en vriendschap tussen deze twee lieve vrouwen straalt rust uit en voelt aangenaam en fijn. Ik kende deze manier van koken niet, Ayurvedisch, maar ik zal thuis, geïnspireerd door Marianne zeker het een of ander recept toepassen. Ik wil Jacqueline en Marianne bedanken maar ook de lieve andere “cursisten’. De locatie op Ibiza is super! Beter kan niet! Het programma is zeer afwisselend. Voor mij is het goed dat deze retraite een week duurde, zo het ik voor mezelf de nodige zaken kunnen omarmen en ruimte kunnen vinden voor genot in deze prachtige omgeving! De zon schijnt, dat voel ik ook in mijn hart dankzij deze intense week!

Claudia van den Heuvel

Kundalini Yoga ´t Gooi

Ik was op zoek naar antwoorden op levensvragen. Ik zat in de knoop, kwam er niet uit en zocht naar een oplossing en een antwoord vanuit mezelf. Wat ik heb ontdekt is dat ik de antwoorden in me heb. Dat alles wat ik nodig heb, dat dat er al is, zolang ik maar met liefde voor mezelf en in mezelf blijf. Door mijn hart te openen, ging ik voelen en kwamen de antwoorden op mijn vragen. Wat dat voor mij betekent is dat ik alle stukjes van mezelf met liefde mag omarmen. Dat ik delen van mezelf wat meer en anderen wat minder hard mag laten zijn. Ik ben niet meer bang voor fysieke pijn, omdat ik deze in liefde geaccepteerd heb en omarm. Jacquelien is een enorme warme persoonlijkheid. Ze luistert goed, en weet dan precies de vinger op de juiste zere plek te leggen, waardoor de essentie naar boven gehaald wordt waar jezelf mee mag gaan werken. Ze geeft inzicht en richting aan hetgeen je zelf in je hebt, dat is een geweldige gave! Het eten was een feestje. Heerlijke vegetarische gerechten die elke keer weer als een schilderijtje worden opgediend. Ook de uitleg erbij was fijn, ik heb ervan geleerd! Ik voel met fitter en vitaler en zal er zeker thuis gerechten van gaan bereiden! Op het moment dat je zover bent, word je in contact gebracht met de juiste mensen die je pad kruisen. Dat is wat mij deze week weer duidelijk is geworden en dat is heel waardevol.

Winnie

Kundalini Yoga ´t Gooi

De reden om mee te doen aan deze retraite was dat ik weinig zelfvertrouwen had, geen rem en geen nee kon zeggen. Wat ik ontdekt heb is hoe ik mijn vertrouwen in mezelf en in mijn omgeving terug kan winnen, hoe ik weer sterk kan zijn. Dat betekent dat ik nu terug ga met het gevoel een nieuw begin te kunnen maken. M’n slechte keuzes en de gevolgen daarvan achter me te kunnen laten en goede keuzes gaan maken, waardoor ik verder kan in mijn leven en weer gelukkig wordt. De begeleiding van Jacqueline was erg fijn. Zo’n rustige uitstraling en prettige stem. Je voelt gewoon dat er echt naar je geluisterd wordt. En ze weet altijd precies het knelpunt te ontdekken en hoe daarop dieper in te gaan. Heel fijn. Het eten was overheerlijk. Zonder deze week maar een druppel of kruimeltje “gezondigd” te hebben, meer dan genoeg te eten gehad, echt overheerlijk. Ik voel dat mijn lijf nu zoveel gezonder is, ik heb geen behoefte meer aan “slechte” dingen. Ik wou dat ik thuis elke dag zo kon eten! Maar helaas is dat voor mij niet weggelegd qua tijd, omdat ik weet hoe ontzettend veel tijd Marianne in alles gestoken heeft. Zoveel heb ik al geleerd. Maar ook heel veel geleerd over dingen die ik wel direct toe kan passen, super! Dit was de meest bijzondere week van mijn leven. De dingen die ik deze week allemaal heb meegemaakt zou ik thuis aan niemand uit kunnen leggen, dit moet je echt meemaken, zelf ervaren. Ik heb zoveel geleerd over vooral mezelf maar ook over yoga. Ik ga daar echt mee verder als ik thuis kom. Om bepaalde dieperliggende problemen, door Jacqueline ontdekt of in ieder geval mij het voor heeft kunnen spiegelen, echt op te gaan lossen nu. De kracht komt terug!

Jasmin

Kundalini Yoga ´t Gooi

Ik ging mee op retraite naar Ibiza om dichter bij mijn gevoel te komen en los te laten. Wat ik heb ontdekt is dat daarin ademen en aandacht geven erg belangrijk zijn. Dat betekent voor mij dat ik kan zijn in het moment. Dus geen dingen gaan doen en stilstaan bij mijn brok in de keel. Ik geef het dan aandacht en door te ademen word ik rustiger. Ik vond het heel fijn hoe Jacqueline mij en ook de groep heeft begeleid. Voor mij van angst naar voelen naar tranen. Vooral ook de tijd en aandacht en zonder oordeel met veel liefde en aandacht begeleide zij ons. Het eten was heerlijk, ik ga het doorzetten in Nederland. Vooral jullie combinatie is erg fijn. Marianne is ook niet alleen goed in de keuken, maar luistert en geeft tips op bredere vlakken. Ik vond het heel bijzonder hoe deze groep zo bij elkaar past. Zelfs de kamers waren in mijn optiek goed ingedeeld, de juiste poppetjes samen.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www:8000

Logging out

of Tripaneer websites