Jojamis yogavakanties

Jojamis helpt je om te groeien. Opladen, ontspannen en fit worden door middel van mindfulness, yoga, coachen, positieve psychologie en paleo levensstijl.

Videos 1

Instructors 4

Michiel Schutte

My expertise now includes; the paleo lifestyle, edible plants (primeval) nutrition, healthy exercise, running, coaching, training, positive psychology, sustainability, yoga, vipassana and mindfulness. Through many teachers as Ajita, Diana Plenkers Ria Kea, Ger Schurink and two teacher trainings I have been digging deeper into yoga and mindfulness meditation. The training of Chivo vitality coach in 2008 gave me insight into our natural and healthy way of moving, eating, sleeping and feel. The biomechanics and the active principles behind yoga, meditation and coaching became clear to me.

Ilse Kroonberg

I like doing massages, yoga and mindfulness. Here I am in the here and now. It inspires me to stay conscious. That is why I am now a qualified Holos® massage therapist and lecturer at Holos, academy for massage therapy, experienced supervisor for yoga vacations and fervent yoga and meditation practitioner. Trained in Vipassana meditation, hatha yoga and focus.

Ananda de Steur

Ananda de Steur is afgestudeerd Fysiotherapeute en Gezondheidswetenschapper en ze is nu bijna klaar met haar yogadocenten opleiding. Ze mixt haar fysio- en yoga-kennis tot een ideale combinatie van westerse kennis over de houding en het bewegingsapparaat en haar natuurlijke gezellige, levendige en liefdevolle uitstraling. Daarnaast zijn haar interesses koken, boeddhisme, dans, muziek, reizen, sporten en vitaal leven. Haar missie is om mensen te helpen de gelukkigste versie van zichzelf te worden. Heerlijk hoe mooi dat past bij wat we met Jojamis willen betekenen.

Sabrina

Inmiddels geef ik 3 jaar yogales en kan ik me geen leven zonder yoga meer voorstellen. Door yoga ga ik nog altijd pijnvrij door het leven, maar heb ik ook de rust gevonden waar ik zo naar verlangde. Ik heb geleerd om in contact te komen met mijn lichaam, om emoties toe te laten en om te blijven voelen. Ik ben milder naar mezelf toe, durf mijn kwetsbaarheid te tonen en voel me gelijktijdig sterker dan ooit. In mijn lessen nodig ik mensen uit om het contact met zichzelf aan te gaan. Ons lichaam vertelt veel en door daarnaar te luisteren, zijn we in staat om onszelf te geven wat we nodig hebben.

Reviews 5

Anonymous

from Netherlands, August 2018

" yogalessen"

Beide begeleidsters zijn leuke, lieve en fijne jonge vrouwen die hun werk prima doen.

Bij Paula een keer een serie gedaan, die goed werd opgebouwd en net voldoende uitdaging bood. en die ik vooral in mijn eigen werk kan gaan gebruiken.

Bij Sabrina zat er meer flow in de lessen Sabrina beheerste in mijn beleving haar lesstof beter, zij kon er beter mee spelen en individuele aandachtspunten aangeven.

Ook gaf Sabrina zichzelf meer bloot, gaf zij blijk van meer levenservaring en opgedane kennis op gebied van werken aan zichzelf.

Ook al was ook zij nog erg jong om een groep oudere deelnemers iets mee te kunnen geven. Maar ze deed haar best.

Tim Baas

from Netherlands, August 2018

"Helemaal weer zen na een weekje Ardennen"

Brede aanbod van activiteiten: meditatie, yoga, hardlopen, wandelen, workshops en genoeg ruimte voor eigen tijd.

Uitstekend eten en drinken van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Gezellig met zijn allen aan de grote tafel.

Locatie: de Ardennen zijn altijd super.

Stiltewandeling: een bijzondere ervaring die me kracht gaf.

Anonymous

from Netherlands, June 2018

"Tijd voor jezelf in een gezellige groep en mooie omgeving"

Yogalessen en massage van Paula, heerlijke maaltijden van Carola, meditatie van Michiel, superfijne groep met oog voor elkaar, lekker actief bezig zijn, genieten van de mooie natuur en goede tips om lekker in je vel te zitten. Aan het eind van de week was mijn hoofd helemaal leeg, was ik lekker uitgerust en zat ik vol energie.

Marije Bol

from Netherlands, June 2018

"Helemaal af! "

Het programma was heel divers en sloot precies aan in wat ik nodig had/zocht.

Testimonials 5

Jan

Jojamis Yogavakanties

De yogaweek was voor mij een intense, verrijkende belevenis. In dankbaarheid kijk ik terug op alles: de activiteiten, het verkeren in een groep, in de natuur. Het lichaam kon volop aan de bak, en dat wilde ik ook na weer een jaar kantoorwerk. De geest werd evenzeer aangesproken. Ben een stuk wijzer geworden w.b. mediteren. Verder: heerlijk eten, prachtige locatie, perfect weer, deskundige leiding ….TOP!!! Zou niet 1-2-3 weten wat anders of beter kan. De verhouding programma-onderdelen / vrije tijd is goed, vind ik. De oefeningen (meditatie + yoga) waren van een hoog niveau, dus leerzaam. Verder valt te waarderen dat jullie (en Marja natuurlijk) zo relaxt en benaderbaar waren. Alle succes gewenst met jullie ondernemingen en wie weet tot ziens!

Emily

Jojamis Yogavakanties

Ik kan onze week samen niet in woorden vatten. Alles wat ik had gehoopt heb ik er niet van gekregen. Niet meer energie, ook geen flexibeler en strakker lichaam en ben ook niet verlicht ;-) .....maar heb er iets wat alles omvat voor terug gekregen. Meer vrede van binnen.....en heel veel handvatten om die vrede te behouden en uit te bouwen.

Hanneke

Jojamis Yogavakanties

De health week in de Achterhoek was boven verwachting. Behalve fijne yoga- en meditatielessen bood het programma veel inspiratie voor gezonder eten en meer bewegen. Michiel heeft verstand van zaken en weet je op een luchtige, niet dwingende manier te motiveren om ongezonde gewoonten af te leren. Daarnaast was het ook gewoon een heerlijke vakantie. Veel dank!

Marion

Jojamis Yogavakanties

Super leuke week waarbij veel afwisseling van bewegen, ontspannen en gezond voedsel aanwezig is. Mijn buikklachten zijn verdwenen en ik ben weer een stuk relaxter. En het mooie is dat ik met een concreet plan ben weg gegaan waardoor ik het thuis kan voortzetten. Heel erg bedankt.

Sabrina

Jojamis Yogavakanties

Lieve Ananda, Michiel en Sabrina, bedankt voor deze mooie week! Het was voor mij mijn allereerste vakantie helemaal alleen, en dat is erg goed bevallen. Ik heb gelachen, gehuild en ontzettend genoten. We hadden een super fijne groep, goede begeleiders en een fantastische ´kok´. Mijn doel om te ontspannen en rustiger te worden, is zeker geslaagd. Daarnaast heb ik veel van de anderen geleerd en ga ik zeker meer tijd voor mezelf vrijmaken, als ik straks thuis ben. Nogmaals bedankt bedankt voor deze mooie ervaring.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www03 - 8008