What are you looking for in a travel experience?

Help us to understand you better

Jojamis yogavakanties

Jojamis spoort je aan om te groeien. Opladen, ontspannen en fit worden door middel van mindfulness, yoga, coachen, positieve psychologie en paleo levensstijl.

Instructors 6

Michiel Schutte

My expertise now includes; the paleo lifestyle, edible plants (primeval) nutrition, healthy exercise, running, coaching, training, positive psychology, sustainability, yoga, vipassana and mindfulness. Through many teachers as Ajita, Diana Plenkers Ria Kea, Ger Schurink and two teacher trainings I have been digging deeper into yoga and mindfulness meditation. The training of Chivo vitality coach in 2008 gave me insight into our natural and healthy way of moving, eating, sleeping and feel. The biomechanics and the active principles behind yoga, meditation and coaching became clear to me.

Ilse Kroonberg

I like doing massages, yoga and mindfulness. Here I am in the here and now. It inspires me to stay conscious. That is why I am now a qualified Holos® massage therapist and lecturer at Holos, academy for massage therapy, experienced supervisor for yoga vacations and fervent yoga and meditation practitioner. Trained in Vipassana meditation, hatha yoga and focus.

Paula

Toen ik ruim zes jaar geleden begon met yoga, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik snapte niet hoe het kon, maar na de lessen voelde ik me steeds zó goed! Rustiger in mijn hoofd en fit en ontspannen in mijn lijf. Inmiddels geef ik nu vier jaar yogales en heb ik aan allerlei verschillende groepen mensen lesgegeven: mensen die wekelijks naar een yogaschool komen om les te volgen, maar ook aan advocaten op hun kantoor, aan schoolgroepen en aan jongeren en gezinnen op een surfcamp in Zuid-Frankrijk.

Mariet

Ruim 12 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga. Ik leerde bewust te ervaren wat er in mijn lichaam en geest omging, dat ik invloed had op hoe ik situaties beleefde en dat ik een keuze had in hoe ik me voelde. Ik raakte geïntrigeerd, wilde meer over yoga weten en besloot een hatha yoga opleiding te volgen. Door me verder op te leiden in de haptonomie en mindfulness creëerde ik een basis die bij me past. Inmiddels heb ik mijn droom verwezenlijkt door van yoga en mindfulness mijn werk te maken.

Ananda de Steur

Ananda de Steur is afgestudeerd Fysiotherapeute en Gezondheidswetenschapper en ze is nu bijna klaar met haar yogadocenten opleiding. Ze mixt haar fysio- en yoga-kennis tot een ideale combinatie van westerse kennis over de houding en het bewegingsapparaat en haar natuurlijke gezellige, levendige en liefdevolle uitstraling. Daarnaast zijn haar interesses koken, boeddhisme, dans, muziek, reizen, sporten en vitaal leven. Haar missie is om mensen te helpen de gelukkigste versie van zichzelf te worden. Heerlijk hoe mooi dat past bij wat we met Jojamis willen betekenen.

Sabrina

Inmiddels geef ik 3 jaar yogales en kan ik me geen leven zonder yoga meer voorstellen. Door yoga ga ik nog altijd pijnvrij door het leven, maar heb ik ook de rust gevonden waar ik zo naar verlangde. Ik heb geleerd om in contact te komen met mijn lichaam, om emoties toe te laten en om te blijven voelen. Ik ben milder naar mezelf toe, durf mijn kwetsbaarheid te tonen en voel me gelijktijdig sterker dan ooit. In mijn lessen nodig ik mensen uit om het contact met zichzelf aan te gaan. Ons lichaam vertelt veel en door daarnaar te luisteren, zijn we in staat om onszelf te geven wat we nodig hebben.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!