Delta Yoga makes yoga, meditation, and mindfulness accessible to everyone; regardless of your age, fitness, flexibility, or spirituality.

Yoga Retreats (1)

Login to save to your favorites

Videos (3)

Instructors (1)

Barbara van derMeer

Reviews (9)

Catharina Peters

from Netherlands, August 2021

"Helemaal fantastisch"

Mooie landschappen, meditatie oefeningen passend gemaakt bij het landschap, combi wandelen en yoga helemaal top en hele fijne begeleiding door Barbara.

Anonymous

from Netherlands, November 2020

"Yoga retreat in de Oerboerderij"

Pluspunten: heel veel yogales, afwisselende stijlen & lekker eten & prachtige bosrijke omgeving om heerlijk in te wandelen

Els Van Der Poel

from Netherlands, August 2020

Dat het vooral ook gaat om het grote genieten mét taart 😀

Femke Adriaansz

from Netherlands, March 2020

"Relaxed & verwend!"

De combinatie van afwisselende lessen, heerlijk eten, fijne kamer en een gezellige groep maakte dit tot een topweekend! “Yogajuffen” Barbara en Dominique zijn schatten; ervaren, deskundig en ook nog eens gezellig!

Linda Elizen

from Netherlands, February 2020

"Gun jezelf dit!"

Barbara en Dominique zijn twee betrokken instructeurs voor wie niets te veel is; hun inzet is top! Of het nou om de kwaliteit van de yogalessen, de maaltijden of de gastvrijheid gaat, alles wordt met liefde gebracht.

Diane Van Westen-honkoop

from Netherlands, September 2019

"Geweldig weekend !!"

Geweldig weekend gehad, leerzame yogalessen. Verrassend heerlijke maaltijden. Alles mag, niks moet. Relaxt . Fijne host , Barbara bedankt voor alles !!

Barbara Laan

from Netherlands, July 2019

"Yogaretreat in de Wierschuur op Wieringen"

Het was een geweldig weekend met een mooie balans in actief bezig zijn en momenten van rust. De yogalessen waren ook heel goed. Barbara van der Meer is echt een superteacher! Heerlijk eten, verzorgt door Rudi van Uden van La Mesa Verde.

De Wierschuur is een toplocatie, mooie ruimtes, kamers met heerlijke bedden en eigen badkamer.

Trix Hofstede

from Netherlands, July 2019

"Aanrader!"

De yogalessen werden echt super goed gegeven met goede uitleg vooraf. Nidra yoga een hele fijne ervaring en een kunst om erbij te blijven en alles te kunnen blijven volgen want je zakt helemaal weg in een hele diepe ontspanning. Niets moest en overal kon je zitten of liggen met een dekentje over je heen als je dat wilde. Ook gezellig om met elkaar aan een lange tafel te zitten met eten.