Ein Link zum Ändern Ihres Passworts wurde Ihnen per Email geschickt

Sie haben unseren Newsletter erfolgreich abonniert!

Entschuldigung, es gibt zur Zeit keine Verfügbarkeit für dieses Angebot auf unserer Seite.

Wie wäre es hiermit

6-Daagse ´Open Up´ Retreat met Yoga en Mindfulness met Kookworkshops op Ibiza, Spanje

Santa Gertrudis, Ibiza, Balearic Islands, Spain

Meditatie en Kundalini Yoga Retraite op Ibiza

Ben je toe aan verandering in je leven, je werk of je relatie. En wil je meer energie en plezier in je leven? Ben je klaar om oude patronen te doorbreken en sta je open voor nieuwe ervaringen? Kun je niet wachten om met jezelf of je relatie aan de slag te gaan? Ga dan mee op deze 6-daagse retraite naar Ibiza.

Die Lehrer

Jacqueline & Marianne
Weiterlesen

Retreat Highlights

 • Professionele begeleiding op maat
 • Kundalini Yoga sessies door zeer ervaren yogi's
 • Meditatie sessies (gong en voorspoed meditatie)
 • Kookworkshops met informatie over Ayurveda en Raw Food technieken en veel recepten voor thuis
 • Visualisaties en creatieve werkvormen
 • Stiltedag en wandeling door de vallei
 • Yoga bij zonsopgang op het strand
 • Excursie naar Es Vedra
 • 5 overnachtingen

Yoga Stile


6 Tage Unterricht auf Niederländisch
Gesprochene Sprachen: Niederländisch
Die maximale Teilnehmerzahl pro Gruppe ist 18
Weniger anzeigen

Unterkunft

Zeit zum Einchecken:
10:00
Zeit zum Auschecken:
16:00

Het huis is gelegen in het hart van Ibiza, omgeven door prachtige natuur en dichtbij verschillende leuke dorpjes. Het is huis is gebouwd door een lokale familie in een typische Ibiza stijl. Het huis wordt voornamelijk voor yogaretraites gebruikt dat merk je. Het is sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om in een comfortabele, warme en rustige ruimte van je retraite te genieten.

Behalve fijne slaapkamers, is er een mooie woonkamer met open haard, een keuken en grote eettafel. Buiten, een terras met grote eettafel en zithoek, in de tuin een yogaplatform met nog een zitgedeelte, in de boomgaard staat een 8 meter yurt voor de yoga. We eten op de veranda, met uitzicht op het zwembad, waar je een verfrissende duik in kunt nemen. De tuin is ruim opgezet, vol met prachtige bloemen en diverse hangmatten, waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Rondom het huis kun je volop wandelen, over mooie zandpaden in een bosrijke omgeving. Wil je het eiland verkennen dan kun je vanaf deze centrale locatie overal binnen 20-30 minuten komen. Het huis biedt verschillende accommodatie opties en er kunnen totaal 18 personen verblijven. Ter plaatse zal de kamerindeling worden gemaakt.

Het huis biedt verschillende accommodatie opties:

 • 1 x eenpersoonskamer (ook geschikt voor een stel)
 • 2 x twee tot drie persoonskamers, waarvan 1 met eigen badkamer
 • 2 x vierpersoonskamer
 • Badkamers:
 • 1 x badkamer in tweepersoonskamer
 • 1 x gedeelde badkamer in het huis
 • 1 x douche/toilette
 • 1 x koude douche bij het buitenzwembad

Programm

Wat kun je verwachten tijdens deze retraite?

De begeleiding is in handen van twee gepassioneerde mensen die met beide benen op de grond staan. Wij helpen je om hoofd en hart te verbinden en bij je eigen kern uit te komen. Zodat je met een boost van energie en inspiratie weer naar huis gaat en het geleerde daar ook verder kunt integreren in je leven. We bieden je een prachtig programma met yoga, meditatie, visualisaties en tijd voor jezelf. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig, als je wel ervaring hebt kun je er deze week veel verdieping in ervaren. Yoga en meditatiemateriaal is aanwezig.

We verblijven op een mooie finca die centraal gelegen is op het eiland. In je eigen tijd kun je genieten van tal van mooie baaitjes, hippie markten en nog veel meer. Er is een zwembad waar je ook tot rust kunt komen en er waait een lekker windje. We eten puur plantaardig en dat betekent dat je veel energie gaat krijgen uit deze voeding. We geven ook een aantal workshops zodat je leert hoe je dit eten zelf kunt bereiden. En je krijgt recepten mee voor thuis, zodat je er daar ook mee verder kunt.

We hebben speciale elementen in het programma die het heel bijzonder maken. Per retraite kijken we wat er nodig is voor deze specifieke groep. En dat betekent dat we naast het programma ook flexibel zijn en een ervaring bieden die past bij jou! Het enige dat je hoeft te doen is je open te stellen om dichter bij jezelf te komen.

Veranderen betekent uit je comfortzone gaan, want binnen je comfortzone blijft alles bij het oude. Wij begeleiden het proces op een liefdevolle manier, zodat je dit in je eigen tempo kunt ervaren en aanpakken. Er gaan maximaal 12 mensen mee op deze reis naar jezelf.

Wat doen we?

 • Kundalini yoga; om je levensenergie te laten stromen
 • Meditaties; om verbinding te maken met je gevoel
 • Visualisaties; om je innerlijk vrij te voelen
 • Stilte wandeling; om bij jezelf uit te komen
 • Yogasessie bij zonsopgang op het strand
 • Een dagdeel naar Es Vedra
 • Individuele begeleiding; om verder te komen in je eigen proces
 • Eigen tijd; om te doen waar jij zin in hebt en daarvan te genieten

Het retreat start op 23 juni om 10.00 uur en eindigt op 28 juni om 16.00 uur. Na aankomst en het warme welkom is er tijd om gezellig met elkaar eten met kaarsjes en fijne muziek. Tijdens het eten leer je elkaar beter kennen aan de hand van een thema. Iedereen luistert vol aandacht naar elkaar en zonder oordeel. Hiermee wordt al in het begin van de retraite een veilige sfeer gecreëerd waardoor je helemaal jezelf kunt zijn. Het wordt genieten van het begin tot het eind.

De volgende ochtend starten we vroeg met Kundalini yoga en meditatie en daarna is er tijd voor een ontbijt, gevolgd door de rest van het programma. Er is ook voldoende tijd voor jezelf.

Dagindeling

 • 06:00 Kundalini Yoga en meditatie
 • 08:30 ontbijt
 • 10:00 - 12:00 programma
 • 12:30 - 13:30 lunch
 • 13:30 - 15:00 programma
 • 15:00 - 18:30 vrij te besteden
 • 18:30 - 19:30 diner
 • 20:00 - 21:00 programma

Je werkt deze dagen aan je eigen proces, gaat net zo ver en net zo diep zoals voor jou goed voelt. Je krijgt professionele begeleiding om aan te pakken, te doorvoelen, los te laten en te transformeren wat op dat moment voor jou mogelijk en wenselijk is. Doordat je dit proces binnen de veiligheid van de groep doet is er veel herkenning en steun.

Wat maakt deze retraite zo bijzonder?

Je werkt deze dagen aan je eigen proces, gaat net zo ver en net zo diep zoals voor jou goed voelt. Je krijgt professionele begeleiding om aan te pakken, te doorvoelen, los te laten en te transformeren wat op dat moment voor jou mogelijk en wenselijk is. Doordat je dit proces binnen de veiligheid van de groep doet is er veel herkenning en steun.

Ook leer je een meditatie voor voorspoed, die je vervolgens 40 dagen achter elkaar thuis kunt doen. Dit zal je helpen om dingen naar je toe te trekken die je nodig hebt om gelukkig te zijn en ook om zelf in beweging te komen.

Tijdens de retraites van Kundalini Yoga ´t Gooi wordt er gestart met een andere manier van kennismaken, die eenvoudig en diepgaand tegelijk is. Daardoor ervaren mensen veiligheid en verbondenheid met de andere deelnemers. Dit ondersteunt vervolgens je eigen proces. Je krijgt steun, warmte, aandacht en professionele begeleiding, zodat je hiermee je innerlijke ruimte en vrijheid verder vergroot.

Kundalini Yoga, meditatie en wandelingen helpen je om bij jezelf te zijn. Je gaat ontdekken waar je gedachten over gaan en hoe die je emotie sturen. En ook hoe lang dit kan blijven hangen. Vaak zijn mensen niet in staat om uit hun gewoonte-gedachten spoor te stappen. Soms omdat ze het eenvoudigweg niet zien, het zich niet bewust zijn. Soms ook omdat het, hoe pijnlijk ook, vertrouwd voelt. En dan opeens is er een opening, een nieuwe ervaring, die dat patroon doorbreekt. Dan zie je mensen stralen, omdat ze weer in verbinding zijn met delen van zichzelf die ze uit overleving hebben uitgezet. Dat is een prachtig proces.

Wat Jacqueline toevoegt aan de ‘traditionele’ Kundalini yoga en mindfulness retraites zijn werkvormen die ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling, verbinding met jezelf en verbinding met de mensen om je heen. Een gevoel van thuiskomen, een plek in jezelf om naar terug te keren. Heb je die plek eenmaal ontdekt, dan is meditatie of Kundalini yoga erg fijn om daar steeds weer naartoe terug te keren.

Visualisatie als werkvorm

Een van de werkvormen die Jacqueline gebruikt tijdens de retraite is visualisatie. Door middel van visualisatie kun je contact maken met je onbewuste verlangens en drijfveren en kun je je losmaken van je gewoontepatronen. We leven voor 95% onbewust en veel gaat op de automatische piloot. En dat is maar goed ook, want anders zou je over zoveel basic dingen na moeten denken dat je nergens anders meer aan toe komt. Het onbewuste is te vergelijken met een droomstaat, waarin je dingen verwerkt of dingen helder krijgt. Met behulp van haar begeleiding ben je in staat om onbewuste zaken bewust te maken, zodat je ze actief aan kunt pakken en veranderen. Het resultaat is verbluffend snel en blijvend van aard. Sterker nog in de dagen en weken daarna blijft het effect zich verder verdiepen.

Tijdens de retraite reikt Jacqueline je prachtige ervaringen aan die je leven kunnen veranderen, waardoor je het leven als lichter en prettiger gaat ervaren. Soms is het fijn om datgene wat je hebt aangeraakt en in gang hebt gezet nog verder uit te werken. Dat is mogelijk tijdens de individuele begeleiding van Jacqueline erna.

Wat levert het op?

 • In korte tijd veel meters maken
 • Een boost aan energie krijgen
 • Afstand nemen van je situatie
 • Blokkades loslaten
 • Patronen transformeren
 • Verbinding maken met je gevoel en met wat je echt wilt
 • Wilskracht versterken, zodat je dingen anders gaat aanpakken

Lehrer

Jacqueline Evers

Marianne van den Heuvel

Retreat Ort

De locatie is centraal gelegen nabij Santa Gertrudis en alles is goed bereikbaar. Het dorpje Santa Gertrudis is op loopafstand van de locatie en je kunt prachtig wandelen in de omgeving. Vanaf Santa Gertrudis kun je een bus nemen naar Ibiza stad. Een prachtig strand dichtbij het huis is Benirras. Voor de stranden en andere plaatsen op het eiland is vervoer nodig. De taxi's zijn goedkoop en makkelijk te regelen.

Santa Gertrudis is een van de mooiste dorpjes op het eiland. Een taxi is niet duur, maar een auto huren kan ook. In een uur ben je van noord naar zuid gereden en dat geeft je de gelegenheid op eigen houtje wat op onderzoek te gaan. Iedereen kent wel de Ibiza-style kleding en accessoires en die zijn daar volop te koop. Ibiza is een bijzonder eiland met aan de ene kant het nachtleven en de jet-set en aan de andere kant de verstilling en het meditatieve van de bergen en de zee.

Dieser Yoga Urlaub ist für Vegetarier geeignet

Klicken Sie hier, um mehr Yoga Urlaube für Vegetarier zu finden

Verpflegung

Marianne neemt je mee in de wereld van plantaardige voeding. Haar focus ligt op levenskracht en bewustzijn wat voeding doet met je lichaam en geest. Over vertering, schoonmaak en opbouw van je lichaam. Met veel ins en out van de Ayurvedische voedingsleer en de technieken uit de raw food keuken. En kookworkshops om zelf veel te leren zodat je er thuis me verder kunt.

Kundalini Yoga ´t Gooi wil je graag inspireren voedselkeuzes te maken die je een goed gevoel over jezelf geven en het beste werken voor jouw unieke, individuele lichaam en geest. Ze geloven niet in gezond eten als een ‘dieet’ maar eerder als een keus omdat je er simpelweg beter bij voelt. Het eten deze week kan daarvoor een inspiratie zijn. Een menu zonder cafeïne, geraffineerde suiker, gluten, zuivel, alcohol en vlees. Niet dat je dat niet meer zou moeten eten maar het is een mooie gelegenheid om te ervaren hoe je je voelt zonder deze voedingsmiddelen en dranken. De enige manier om echt te weten of iets je wel of niet goed doet is door er een paar dagen vanaf te blijven, wat perspectief te krijgen en te zien hoe je je voelt. Tijdens de retraite zul je je na een paar dagen lichter voelen, helderder worden en meer energie hebben.

Sommige mensen verliezen gewicht, maar de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het individu.

Het kan zijn dat je na de week ook thuis wat anders gaat eten. Dat je bepaalde dingen weglaat of er op een meer bewuste evenwichtige manier mee omgaat. Veel mensen die met dit retraite mee zijn geweest gaan er thuis ook mee door en ervaren hoeveel meer energie ze hebben.

Mocht je er behoefte aan hebben is er ook een mogelijkheid een voedingsconsult bij te boeken.

Folgende Mahlzeiten sind inbegriffen:

 • Frühstück
 • Mittagessen
 • Abendessen
 • Snacks
 • Getränke

Die folgenden Ernährungsweisen stehen zur Verfügung und/oder berücksichtigt werden:

 • Vegetarisch
 • Vegan
 • Biologisch
 • Rohkost
 • Ayurvedisch
Wenn Sie besondere Ernährungsbedürfnisse haben, empfehlen wir Ihnen diese dem Veranstalter bei der Buchung mitzuteilen.

Was ist im Preis inbegriffen?

 • 5 overnachtingen
 • Alle Kundalini yoga en meditatie sessies
 • Drinken en vegetarische maaltijden
 • Yoga en meditatiemateriaal
 • Workshops

Was ist nicht im Preis inbegriffen?

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Transport van en naar de retraite
 • Vliegticket

Anreise

Recommended Airports

Aankomst per vliegtuig

Je kunt je vliegticket boeken naar Ibiza Airport (IBZ). Een taxi van het vliegveld naar de locatie kost ongeveer 25 - 35 euro.

Stornierungsbedingungen

 • Eine Reservierung erfordert eine Anzahlung von 50% des Gesamtpreises.
 • Die Anzahlung wird nicht erstattet, wenn die Buchung storniert wird.
 • Der Restbetrag ist am Tag der Ankunft zu zahlen.
Nicht verpassen! Abonnieren Sie unseren Newsletter, um alle Neuigkeiten & Sonderangebote zu bekommen!
Served by www:8000

Ausloggen

von Tripaneer Websites