Creatieve Vakantie Frankrijk

Yoga vakanties in combinatie met creativiteit bij Chateau Riaucourt in Haute-Marne, Frankrijk. All-in concept met onbeperkt cursussen voor één all-in prijs.

Instructors 4

Lotus Satya

Lotus heeft een divers traject aan opleidingen gevolgd. Zo is zij afgestudeerd in bloemschikken en binden, studeerde ze aan het Brabants Conservatorium Muziektheater en Zangpedagogie, volgde zij haar all-round Yoga opleiding bij Astrid van Dam en volgt ze momenteel workshops en lessen via Ananta opleidingen. Zo divers als haar opleidingen zijn, zo zijn ook haar werkzaamheden. Lotus is werkzaam als zangeres en zangpedagoog, actrice en danseres, zeilinstructrice en Yoga docent. Tijdens de Creatieve vakantie Frankrijk verzorgt Lotus op haar bijzondere wijze de yoga lessen.

European Yoga Alliance (Hatha Yoga)

Lia Koetsier

20 jaar geleden is zij begonnen met het beoefenen van yoga en gaf kort daarna de weldadige yoga lessen door. Zo’n 10 jaar geleden heeft ze Tulku Lobsang Rinpoche, een hoogwaardige Boeddhistische meester, ontmoet. Tulku heeft de krachtige traditionele heilzame oefeningen van de Tibetaanse Yoga (Lu Jong) d in het westen geïntroduceerd en aangepast aan onze levensstijl. Lia is een van de uitverkorenen die persoonlijk door Tulku Lobsang is geselecteerd om door hem geinstrueerd en ingewijd te worden. In 2014 is zij gecertificeerd en ingewijd tot Lu Jong Docente.

European Yoga Alliance (Power Yoga)

Caren Simon

In de overtuiging dat creativiteit belangrijk is voor ieder mens, als voedsel voor de hersenen en prikkeling voor de zintuigen, startte ik Artfriends met kunst, creatieve cursussen en workshops in Nederland en creatieve (yoga) vakanties in Frankrijk met als doel zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te stimuleren in hun creatieve proces en creatieve ontwikkeling. Ze te inspireren en de mogelijkheid te bieden hun creatieve vermogens te ontdekken en te ontwikkelen. Met mijn ervaring met de waardevolle informatie van edelstenen zal ik je begeleiden in het maken van jouw levensketting.

Jeske Papadopoulos

Jeske is geaccrediteerd door de Yoga Alliance (200RYT), Master Trainer aan de AALO Yoga Academie in Poweryoga en Yin Yoga én eigenaar van Yes’ Yoga Sala, een prachtige yogastudio in Culemborg. Zij lééft yoga en het achtvoudig yogapad van Patanjali. Jeske wil iedereen de voordelen van yoga laten ervaren en haar enthousiasme voor deze oeroude discipline delen, wat betekent dat zowel de gevorderde yogi, als de absolute beginner bij haar terecht kan voor een veilige, maar uitdagende les.

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!