Be Happy & Healthy says it all: you can't be healthy if you're not happy and you can't be happy if you're not healthy. They do what they love: yoga and travel!

Yoga Retreats (2)

Login to save to your favorites
Login to save to your favorites

Videos (1)

Instructors (1)

Barbara Schriek

Reviews (2)

Angelien Van Der Lans

from Netherlands, July 2021

"De perfecte combinatie van yoga, dans, mindset en avontuur"

Wat een geweldige ervaring rijker! Barbara en Lonneke vullen elkaar zo goed aan qua skills. Het is een hele fijne combinatie van yoga, dans, mindset, avontuur en gezelligheid. De accommodatie was prachtig, de vegan prive kok voortreffelijk, het gezelschap was een goede match: kortom een retreat wat ik aan iedereen zou adviseren!

Bart Meeuwissen

from Netherlands, October 2019

"Super retreat gehad met leuke mensen"

Ik had zelf geen ervaring met yoga of vegetarisch eten.. Moet zeggen dat dit allemaal 150% meegevallen is. Dacht even dat het eten me tegen ging vallen. Maar heb zo ontzettend lekker gegeten. Barbara is ook een heel bijzonder persoon die met heel veel liefde en passie de hele week heeft verzorgd. Ook haar manier van lesgeven is heel prettig. Alleen haar stem en de manier van praten word je al rustig van.. Hele fijne energie straalt ze uit...

Door afwisseling van yoga met hiken, suppen en dingen zien/doen was het echt een superervaring. Hele fijne groep en natuurlijk een prachtig eiland..